Tuesday 10 December 2013

BAPA SEKSA ANAK PEREMPUAN UNTUK HALANG 'JIN SURUHAN' BEKAS ISTERI

https://www.facebook.com/pistoldanakal

Sana’a : Seorang ayah menyiksa anak perempuannya berusia 13 tahun dengan mencukur rambut dan mencabut kuku mangsa sejak hampir dua bulan lalu kerana percaya bekas isterinya menghantar jin untuk menghantuinya melalui remaja itu.

PULAU JEREJAK JADI 'MAZU ISLAND' - PUSAT PENYEMBAHAN PATUNG BUDDHA


Sikap Guan Eng dan Kerajaan DAP Pulau Pinang seringkali berdolak-dalik dalam apa juga isu, sudah menjadi resam dan biasa terutamanya yang membabitkan kaum cina. Isu pertukaran nama Pulau Jerejak di Pulau Pinang kepada "Mazu Island" yang tersembunyi sejak sekian lama, Guan Eng cuba pula menyalahkan pihak lain khususnya UDA Holdings yang mempunyai kepentingan 60% ke atas pulau tersebut.

TEMAN LELAKI BUNUH DIRI, TAK TAHAN SIKAP TEMAN WANITA SHOPPING TAK INGAT DUNIA !!!


Seorang lelaki maut apabila terjun di sebuah Pusat Membeli-belah gara-gara berang dengan teman wanitanya yang mendesak mangsa untuk memasuki pelbagai kedai pakaian disana.

BOB LOKMAN NAZAK... ???


Mc mendapat info yang mengatakan Bob Lokman penceramah dan juga artis Pas yang agak popular dikalangan ahli Pas sedang nazak di hospital Taiping. Beliau yang dimasukkan 5 hari lepas, dikatakan sesak nafas selepas makan durian.

LAMPU ISYARAT BERKABEL PERTAMA DI PERAK DI PASANG DI BOTA

PERAKTODAY-LAMPU

Hampir 3,500 pengguna lalu lintas khususnya dari Felda Nasaruddin, dekat Bota kini boleh menarik nafas lega apabila persimpangan keluar masuk ke kawasan itu dilengkapi dengan kemudahan lampu isyarat berkabel pertama yang dipasang di Perak.

USIA 60 TAHUN BUKAN HALANGAN PELAKON WAN MAIMUNAH BERSUAMIKAN PASANGAN 7 TAHUN LEBIH MUDA


MENCECAH usia 60 tahun, selepas sekian lama hidup menjanda, pelakon Wan Maimunah Wan Abdul Aziz bakal bernikah lagi.

Pelakon yang terkenal dengan watak-watak sedih dalam drama itu sendiri mengesahkan bahawa dirinya akan kembali mendirikan rumah tangga dengan seorang ahli perniagaan berasal dari Johor, berusia tujuh tahun lebih muda daripada beliau.

MENTERI BESAR PAHANG BUAT APA TU...???


Nampak tak gambar siapa tu?.. Yang baju putih tu adalah Datuk Seri Adnan Yaakob iaitu Menteri Besar Pahang yang pembangkang kata "MB TIDO" dan "MB TAK PEDULIKAN RAKYAT".

MENYINGKAP AGENDA EKSTREMIS

IMAM FEISAL ABDUL RAUF
BERLAWANAN dengan pendapat umum di Amerika, Islam sebenarnya adalah agama yang menganjurkan perdamaian.
Sebahagian orang bertanya, mengapa saya berkata begitu? Kerana lihat serangan 9/11 dan pembunuhan yang berlaku dalam dunia ini. Muslim sedang membunuh Kristian.

USTAZ AZHAR IDRUS BUKAN ALIM ULAMAK... PENYOKONG MENGAMUK DI YOUTUBE"Jangan berceramah kalau belum beriman" itulah amaran yang Prof Nasoha beri kepada para penceramah-penceramah agama yang SALAH dalam penyampaiannya. 


Tonton video di atas dan anda nilailah sendiri....

BANGLADESH, SINGAPURA NAFI RAKYAT TERLIBAT RUSUHAN DI SINGAPURA ... JADI, SIAPA YANG MERUSUH.... ???


Jurucakap Pesuruhjaya Tinggi Bangladesh Di Singapura menafikan keterlibatan warganya dalam rusuhan di Little India, Singapura. 

JODOH BARU SAFEE SALI

safee sali

SHAH ALAM - Desas-desus pemain bola sepak kebangsaan, Mohd Safee Mohd Sali yang dikaitkan dengan seorang wanita warga Indonesia akhirnya benar.

TENGKU MAHKOTA PAHANG DAN ISTERI TIDAK KEKOK MEMASAK UNTUK MANGSA BANJIR


"Raja dan Rakyat Berpisah Tiada" 

Tengku Mahkota Pahang dan Tengku Puan Pahang langsung tidak berasa kekok untuk turut serta mendekati dan bersama membantu rakyat yang dalam kesusahan. Tengku Puan Pahang boleh memasak untuk rakyat dan Tengku Mahkota pula boleh turut sama mengagihkan makanan. Tiada perasaan jijik dalam diri mereka kerana bagi mereka rakyat adalah sebahagian dari hidup mereka.