Monday 7 April 2014

ENAM PREMIS JUAL TUDUNG JENAMA FAREEDA PALSU DISERBU

alt

PUTRAJAYA 7 April :

Enam premis perniagaan sekitar Kuala Lumpur dan Selangor diserbu bahagian Penguatkuasaan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri Koperasi dan Kepenggunaan kerana menjual tudung tiruan menggunakan jenama Fareeda.

JOM ! SEMAK RANKING BLOG ANDA...

Berikut adalah kedudukan semasa blog sahabat SGB sehingga tarikh 7 April 2014. Untuk makluman,kami hanya menyenaraikan 100 Blog terbaik sahaja. Harap maklum.

PROFESSOR 'RAMAS BUAH DADA PELAJAR' ENGGAN BERI RESPON....


KUALA LUMPUR : 

Selepas mengambil sikap berdiam diri selepas didakwa mencabul dengan meraba buah dada seorang pelajarnya, pensyarah yang juga pakar motivasi terkenal, Profesor Izzi Ali mula memberi reaksi di laman Facebook miliknya.

APA KAITAN 'WEAPON OF MASS DESTRUCTION (WMD)' NWO DENGAN MALAYSIA DAN #MH370 ???


Setelah beberapa post mengenai MH370 saya keluarkan dan saya berkongsi maklumat dengan rakan rakan blogger yang lain, saya membaca beberapa plan strategik New Word Order yang mana banyak melibatkan kes-kes yang berkaitan konspirasi terancang.

CITA-CITA BESAR T-TEAM INGIN MILIKI ANELKA


KUALA TERENGGANU : 

T-Team mungkin bukan sebuah pasukan besar dalam Liga Malaysia (Liga-M), namun kelab dari Terengganu itu nyata mempunyai cita-cita besar apabila cuba memancing bekas bintang penyerang Perancis, Nicolas Anelka (gambar)  untuk menguatkan cabaran pasukan mengadapi pusingan kedua Liga Super 2014.

AUSTRALIA YAKIN ISYARAT DIKESAN ADALAH KOTAK HITAM PENERBANGAN #MH370 ???


SYDNEY

Pegawai Australia berkata hari ini, isyarat dikesan oleh pengesan kotak hitam yang yang dipasang pada kapal Australia yang melakukan operasi mencari pesawat MH370 yang hilang di Lautan Hindi sepadan dengan perakam penerbangan pesawat.

RABA PUNGGUNG KETIKA MABUK, WARGA MALAYSIA PARAH DITEMBAK DI DANOK

Gambar hiasan.....

Dannok (Selatan Thailand) : 

Gara-gara mabuk, seorang lelaki warga Malaysia parah ditembak akibat melakukan gangguan seksual ke atas seorang pelanggan wanita di sebuah pusat hiburan di Lorong 6, pekan ini, malam kelmarin.

NGERI ! MAYAT LELAKI DITOREH DARI DADA KE PERUT


BUKIT MERTAJAM : 

Mayat seorang lelaki mangsa bunuh ditemui dalam keadaan mengerikan dengan kesan sembelih di leher, kelar di rusuk kanan serta perut ditoreh dari dada ke pusat menyebabkan isi perutnya terburai di kawasan rumah pam air di Jalan Permatang Nibong, di sini, malam tadi.

( VIDEO ) : ADUN LEMBAH JAYA PENTINGKAN DIRI SENDIRI, 3 CAWANGAN DHPP AMPANG DIBUBARKAN !!!


AMPANG 6 April - Seramai 217 ahli Dewan Himpunan Penyokong Pas (DHPP) merangkumi 3 cawangan daripada 5 cawangan daripada kawasan Ampang yang telah ditubuhkan dibubarkan pada hari ini selepas kesemua ahli tidak berpuas hati dengan sikap ADUN Lembah Jaya, Kasim Abdul Aziz yang menggunakan DHPP hanya untuk meraih sokongan.