Saturday 3 August 2013

DR. MAZLAN TERIMA SURAT MISTERI....


Kemunculan surat misteri mendedahkan 'urus niaga' oleh dua pemimpin tertinggi pakatan pembangkang iaitu Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim dan Pengerusi DAP, Karpal Singh menimbulkan tanda tanya penduduk di daerah ini.

MARCUS PERGI BERSAMA UCAPAN HARI RAYA PERTAMA DAN TERAKHIR....


RIP..... Marcus a.k.a Chua Boon HuatTengku Abdullah bermesra dengan pemain hoki kebangsaan termasuk Chua Boon Huat (duduk tiga dari kiri) pada majlis berbuka puasa dan menyampaikan insentif di sebuah hotel di Kuala Lumpur kelmarin, sebelum pemain negara itu maut dalam kemalangan jalan raya di Lebuh Raya Damansara-Puchong dekat Stesen LRT, Kelana Jaya awal pagi kelmarin.

KARTUN HINA PDRM...???


Hari ini ‘viral’ di laman sosial Facebook dan Twitter berkenaan sekeping gambar lukisan yang seolah-olah memerli kreadibiliti Polis DiRaja Malaysia.

TABAH SEORANG SUAMI MENJAGA ISTERI WAJAH BERLUBANG......


MADIUN - Tumini iaitu seorang wanita yang tinggal di Desa Nglanduk, Kecamatan Wungu, Kabupaten Madiun, Jatim di Indonesia menghidap penyakit aneh apabila lubang sedalam 10 sentimeter terbentuk di bahagian tengah kepalanya. Suami Tumini, Marto menyatakan kedua-dua mata isterinya, hidung, dan bibir hilang manakala dagu serta keningnya sahaja yang masih ada.