Thursday 8 May 2014

PRESIDEN BUSH TIDAK BERJAYA CIUM ISTERI PRESIDEN CHINA !!!


Pengalaman belum ada lagi.... ketika kunjungan Presiden China ke Amerika...Presiden Bush dengan selamber telah mencium isteri Presiden China...dan tak dapat berbuat apa-apa...

NGEE ANN POLY MELETUP !!! PASANGAN PELAJAR BUAT HUBUNGAN INTIM ATAS BUMBUNG !!!


Politeknik Ngee Ann (Ngee Ann Poly) menjadi trending di Twitter Singapura apabila berlaku satu cerita panas di bumbung institusi pengajian tersebut minggu ini.

ADUN TEJA DESAK KERAJAAN NEGERI PERAK JELASKAN PROJEK MEGA DIPEROLEHI PEMIMPIN UMNO NEGERI


PETALING JAYA – Kerajaan Negeri Perak didesak memberi penjelasan mengenai penganugerahan 31 projek hidro mini bernilai RM2.92 bilion kepada seorang pemimpin Umno negeri itu.

KABINET KEKALKAN AMALAN SEDIA ADA, TIDAK MANSUHKAN RUANG KAUM DALAM BORANG RASMI - PMKECOH dilaman sosial semalam.... diberitakan kabinet membuat keputusan untuk menghapuskan semua catitan kaum dan ugama dalam borang2 resmi Kerajaan termasuk pasport. Dah pasti memang ramai lah yang menentang dan tidak bersetuju. Jika benar, maka kesan daripada keputusan itu akan terus menghakis maruah Melayu.. 

PIAN CECUPAK, NASH DAN BOY IMAN TERIMA GELARAN DATUK (MELAKA)


SIAPA sangka, aktor komedi, Pian Cecupak yang pernah mencetuskan kontroversi menerusi pengakuannya yang melakukan suntikan wajah, dikhabarkan telah dianugerahkan Darjah Jaksa Naning Melaka (D.J.N.M), dari Kerajaan Naning, yang membawa gelaran Datuk, baru-baru ini.

( FOTO ) : LEMBU BERTANDUK SATU SEPERTI 'UNICORN'


It seems that a farmer by the name of Jia Kebing noticed a small bump on his cow’s forehead when it was born. Little did he know that the small bump would grow to become an 8” horn. It is truly a unicorn cow.

( VIDEO ) : 18SX - IMAM MASJID BERSENGGAMA DENGAN CUCU PEREMPUAN !!!


Mohammed Qasim Al Nasooh adalah seorang imam di sebuah masjid di timur perkampungan Idlib.  Beliau kemudiannya menjadi komander batalion Ahbab Al Sahaba.

Sebuah video telah tersebar pada awal tahun lalu menyaksikan imam yang juga komander tentera pembebasan Syria tersebut sedang melakukan seks dengan seorang gadis. Gadis tersebut mengaku bahawa imam tersebut adalah datuknya.

MAYAT BAYI KEPUNYAAN PELAJAR TINGKATAN 4 DI DALAM TANGKI 'FLUSH' TANDAS KLINIK KESIHATAN BUTTERWORTH


Pada jam lebih kurang 9.10 am Polis telah terima panggilan telefon dari doktor pegawai perubatan klinik kesihatan Butterworth memberitahu telah jumpa mayat bayi di dalam "flush" tandas dalam klinik tersebut. Bayi tersebut ditemui oleh 1 perempuan Melayu iaitu orang awam yang pergi dapatkan rawatan.