Saturday 14 December 2013

LAPORAN FORENSIK SAHKAN PELAJAR MAAHAD TAHFIZ KOK LANAS MATI DIBUNUH.....


Terlebih dahulu baca kisah mengenai seorang pelajar lelaki Maahad Tahfiz yang ditemui mati tergantung... BACA DI SINI

Identiti Pelajar Maahad Tahfiz Kok Lanas
Nama Penuh: Wan Ahmad Faris Bin Wan Abdul Rahman
Umur: 16 Tahun

( FOTO ) - NGERI !!! MAYAT WANITA DIPENGGAL DAN DIKERAT 7 BAHAGIAN, KEPALA MASIH BELUM DITEMUI..

Mengikut keadaan mayat seperti dalam laporan di bawah, gambar mayat tersebut telah pun disiarkan di dalam blog ini, kelmarin. Ketika itu, polis menafikan bahawa kejadian itu berlaku di Sibu.... baca di sini dan lihat gambar berikut :

1464095_1445512912336619_952909538_n

Singapura – Penduduk di kawasan McNair Spring terkejut dengan penemuan mayat seorang wanita tanpa kepala dan dikerat tujuh di tepian Sungai Whampoa, Jalan McNair di sini pada pagi Khamis.Penduduk yang melihat mayat wanita tanpa baju itu sukar untuk menggambarkan kepada pemberita akibat kaku melihat mayat tanpa kepala itu.

MB PERAK BERDENDAM .... ???


Sebenarnya bukanlah mudah untuk mendapatkan semula negeri Perak apabila pakatan rakyat yang diketuai oleh kafir DAP dan disokong oleh parti Pas mula menjajah negeri Perak dengan retorik penipu mereka.

27TH SEA GAMES - JARINGAN SKUAD HOKI WANITA TEWASKAN KEMBOJA, PECAH REKOD DUNIA

Sukan SEA 2013

REKOD dunia tercipta dalam sukan hoki hari ini apabila pasukan hoki wanita Malaysia berjaya menumpaskan Kemboja, 36 – 0 dalam Sukan SEA ke-27 Myanmar, sebentar tadi.

Sebelum ini, rekod tersebut dipegang Argentina apabila mengalahkan Peru, 26 – 0.

SUMBANG MAHRAM 4 GENERASI YANG MEMUALKAN

Sydney : Sekumpulan kanak-kanak terbiar dengan sesetengahnya mengalami kecacatan ditemui di sebuah petempatan luar bandar di Australia dalam kes sumbang mahram yang menggemparkan negara itu.

PERAGAWATI SEKSI PLAYBOY BUNNY, PAKAI HIJAB HANYA OLOK-OLOK .... ???

feliciaYeap

Blogger Helen Ang di dalam blognya menulis seolah-olah tidak yakin dengan model seksi playboy yang kini telah pun berhijab. Tulisan beliau berbaur sindiran apabila menyatakan bahawa 'Felicia Yeap bukan Muslim. Dia seorang klon Hannah Yeoh. Mungkin Tudung Felicia boleh jadi gaya fesyen ikutan kejab nanti. Kalau trending #lifestyle ini, boleh lah ramai lagi evangelista penyokong parti DAP 3.0 kenakan tudung'.

BERHALA 'HAJI DAN HAJJAH' KEBANGGAAN AHLI PARLIMEN LUMUT !!!


Cerita mengenai 'sepasang berhala Islam' yang dipanggil Haji dan Hajjah, yang dikatakan dibina untuk menghormati orang Melayu .... BACA DI SINI, ....,

( FOTO ) - SULTAN KELANTAN BERSOLAT DI SAF RAKYAT MARHAEN


Teman dapat gambar ni dari blog CTS. Baginda Sultan Kelantan ketika menunaikan solat  Jumaat di masjid di Bangunan Tabung Haji, Kuala Lumpur, pada waktu zohor siang tadi.  Baginda berpakaian amat sederhana, seperti orang kebanyakan, ber't-shirt' lengan panjang dan berseluar denim. Baginda tidak memerlukan saf dan ruang khas yang disertai dengan sejadah baldu yang tebal dan berwarna kuning, malahan tanpa bodyguard..... sangat sederhana.