Sunday 20 September 2015

AWAS!! WANITA DAN GADIS YANG GEMAR UPLOAD GAMBAR DI LAMAN SOSIAL WALAUPUN MENUTUP AURAT.... JIKA GAMBAR ANDA JADI BEGINI..!!!!PERHATIAN !! Kepada gadis atau wanita diluar sana wajib baca artikel ini dan lihat gambar didalamnya. Tahukan anda bahawa gambar-gambar anda yang dimuat naik di laman sosial sama ada di Facebook, Twitter, Whatapps, Wechat dan pelbagai lagi laman sosial sebenarnya banyak dicuri oleh individu tertentu dengan mewujudkan laman Facebook lucah dan gambar dijadikan perbualan lelaki-lelaki hidung belang?

ORANG PAS KELANTAN MAHU TAHU MENGENAI SKANDAL BALAK NEGERI SENDIRI


Penulis mengenali Dato’ Husam Musa bukan baru, tetapi kami suatu masa dulu pernah bersama menjawat jawatan Setiausaha Akhbar Menteri Besar 1990an (tetapi penulis lebih awal, 1987 berkhidmat sebagai Setiausaha Akhbar).

A. SAMAD SAID SUDAH TIDAK MELAYU LAGI......


Penulis tidak tahu apa yang sudah jadi kepada A. Samad Said, seorang sasterawan yang seolah tidak kenal lagi pada bangsa asalnya yang bernama Melayu. Sejak menyertai DAP, Pak Samad bagaikan lebih bukan Melayu dari Lim Kit Siang mahupun Ambiga.

PELAJAR UITM PERLIS DITEMUI MENINGGAL DUNIA DALAM BILIK AIR KOLEJ


Penuntut perempuan Universiti Teknologi MARA (UiTM) Perlis ditemui meninggal dunia dalam bilik air di sebuah kolej kediaman universiti itu, semalam.