Saturday 19 April 2014

BOMOH 'TAMPOR BUAYA MATI' NAK 'TAMPOR HANTU KARPAL' DI LOKASI KEMALANGAN MAUT 'TIGER OF JELUTONG' !!!


Masih ingat dengan gelagat bomoh VVIP di perkarangan KLIA ketika semua orang sedang bersedih di atas kehilangan secara 'misteri' pesawat MH370..?? Baca di sini  /  di sini   /  di sini

Nampaknya, kini beliau tertarik pula dengan lokasi berlakunya kemalangan maut MP Bukit Gelugor, Karpal Singh di KM 306.1 arah utara Lebuhraya Utara-Selatan berhampiran Gua Tempurung. Apa yang beliau lakukan di situ....Sehingga menarik perhatian ramai pengguna lebuhraya yang lalu-lalang di kawasan tersebut ??? 

HUDUD DI KELANTAN - PAS DITUDUH TIKAM BELAKANG PKR !!!


Mereka sering bertelagah.... Mereka tidak pernah bersepakat.......

Prof Dr Abdul Aziz Bari, individu yang diuar-uarkan ‘pakar perlembagaan’ oleh pihak pembangkang mendakwa PAS ‘keliru dan tidak jelas’ berkaitan bidang kuasa antara kerajaan negeri dan pusat dalam proses pelaksanaan hudud di negeri Kelantan.

AZMIN TERUS JADI MANGSA KEMPEN PEMILIHAN PKR


IPOH :
Kempen bagi pemilihan PKR semakin ‘panas’ selepas tersebar risalah dipercayai bertujuan memburukkan imej calon timbalan presidennya, Mohamed Azmin Ali.

PERARAKAN MAYAT KARPAL AKAN BERHENTI DI 4 LOKASI SEBELUM DIBAKAR

alt

GEORGETOWN 19 April :
Perarakan mengusung mayat mendiang Karpal Singh akan diadakan pada Ahad dengan berhenti di empat lokasi yang signifikan kepada beliau.

DR. MAZA TEGUR ERMA FATIMA PASAL ADEGAN BERKEMBAN DALAM FILEM......


DATUK Dr. Mohd Asri Zainul Abidin menyifatkan kenyataan Erma Fatima mempertahankan adegan berkemban dalam filem Takhta sebagai tidak wajar.

TIADA PERGADUHAN MAUT MELAYU - INDIA DILAPORKAN BERLAKU DI KLANG !!!


Polis menafikan berlaku kes pergaduhan dan serangan antara kaum di sekitar Klang seperti dilaporkan dalam laman media sosial, baru-baru ini.

REMAJA PEREMPUAN DIKURUNG BERSAMA ANJING DAN MONYET


Buenos Aires : Polis Argentina menyelamatkan seorang remaja perempuan berusia 13 tahun yang didakwa dikurung dalam garaj bersama-sama monyet dan anjing.

BENZ ALI SAHKAN KARPAL AKAN KE NERAKA... !!!


Majlis pengkebumian mayat mendiang 'Tiger of Jelutong' -  Karpal Singh akan dilakukan pada Ahad 20/4/2014.... mayatnya belum disemadikan tetapi macai Pakatan dah pun mengesahkannya ke mana mayat itu akan 'pergi'..!!!