Tuesday 3 January 2012

GAMBAR2 PANAS PELAJAR CEMERLANG SPM 2004.....Penulis hampir tidak percaya apabila menatap gambar-gambar seksi dan sensasi di paparan facebook dan di entry blog kawan-kawan ini adalah pelajar cemerlang SPM tahun 2004, Nik Nur Amalina Che Bakri yang memperolehi 17A1 ketika itu.
Nik Nur Amalina telah melanjutkan pelajaran ke Universiti Edinburg dalam bidang perubatan dengan dibayai sepenuhnya oleh Bank Negara Malaysia tetapi dikhabarkan telah gagal di dalam peperiksaan pada tahun 2009 dan sekaligus gagal untuk meneruskan pengajian di situ.

Jika benar, gambar-gambar sensasi ini adalah gadis yang dilahirkan pada pada 1987 dan berasal dari Kelantan dengan membawa nama NIK NUR AMALINA CHE BAKRI.... penulis sangat kecewa dengan perubahan pada dirinya....


Seorang gadis melayu dari pedalaman tetapi.. cerdik pandai....bertudung.... boleh berubah dan hilang identiti kemelayuan semata-mata kerana pengaruh kawan-kawan apabila berada  di bumi barat...!!!


Ini yang kita ketahui.... BAGAIMANA DENGAN YANG TIDAK KETAHUI....????KALAU TUJUAN KE LUAR NEGARA UNTUK MENUNTUT ILMU TETAPI KEMUDIANNYA HARGA DIRI TERGADAI..... LEBIH BAIK MENUNTUT SAJA DI UNIVERSITI DALAM NEGARA 
MURAHNYA NILAI KEMELAYUAN DLM JATIDIRI ANAK-ANAK MELAYU HARI INI...


SEBELUMNYA... GAY MELAYU DI GREECE.....GAY BOY