Friday 23 October 2015

( VIDEO ) - WANITA KELANTAN PAMER SIFAT KEBINATANGAN MEMBELASAH WANITA !!!


BAGAIKAN drama Tamil, aksi seorang gadis dibelasah teruk oleh dua perempuan di Bachok, Kelantan kini menjadi berita paling hangat diperkatakan rakyat Malaysia setelah video pergaduhan tersebut tersebar menjadi viral di laman Facebook.

INILAH KEBINATANGAN SEBAHAGIAN BESAR MP PEMBANGKANG DI PARLIMEN MALAYSIA !!!


Dr Wan Azizah Wan Ismail selaku Ketua Pembangkang mengetuai Ahli-Ahli Parlimen Pakatan Harapan bertindak kebudak-budakan dan sedikit kebinatangan apabila cuba mencemarkan Dewan Rakyat yang mulia dengan membawa 'placard'. Tindakan Perdana Menteri selaku Menteri Kewangan membawa usul Bajet 2016 untuk dibahas dan diluluskan tidak sedikit menarik perhatian MP-MP Pembangkang. 

JAKIM TARIK BALIK SIJIL HALAL ROTI JENAMA SWEETIE

roti sweetie

PUTRAJAYA 22 Okt. – Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) mengesahkan menarik balik sijil pengesahan halal bagi roti jenama Sweetie keluaran syarikat Today Bakeries Products (Klang) Sdn. Bhd. sejak dua bulan lalu.

SULTAN SELANGOR TARIK BALIK GELARAN 'DATUK SERI' DR. MOHD KHIR TOYO


UMPAMA kata pepatah.... Sudah Jatuh Ditimpa Tangga....
Susulan hukuman penjara 12 bulan selepas disabitkan bersalah kerana menyalahgunakan kuasa pada 2007, gelaran Datuk Seri yang dikurniakan kepada Dr Mohd Khir Toyo ditarik balik dan dibatalkan berkuatkuasa 30 September.

KES DADAH : WARAN TANGKAP UNTUK PELAKON WANITA SEKSI !!


Mahkamah Majistret di sini pada Khamis mengeluarkan waran tangkap terhadap pelakon dan model Zarina Anjoulie kerana gagal hadir pada perbicaraan kes dadah yang dihadapinya.

SOALAN TATABAHASA TAHUN 5 SINDIR NAJIB ???Hairan bin pelik… Nama soalan tatabahasa tapi apa yang hairannya kenapa harus ada nama perdana menteri, Datuk Seri Najib Razak?? Bertambah pelik apabila soalan tatabahasa tapi tanya soalan pasal artis hahahaha! Ini bukan soalan dalam rancangan hiburan televisyen beb.