Monday 18 May 2015

TUN M 'KETEGAQ'.... USAHA PERDAMAIAN DENGAN NAJIB SUKAR...


Kelab Veteran UMNO Malaysia menyimpulkan usaha meleraikan kemelut yang melanda antara dua pemimpin terkenal iaitu Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dan Tun Mahathir Mohamad sebagai sukar.

PENCURI KASUT BERKERETA MEWAH, TAUKEH KEDAI KASUT BUNDLE ???

10985357_832516440130907_8430748881319001459_n

Muda.... kacak bergaya... sihat walafiat... berkereta mewah... Mercedes Benz you!!! Tetapi kantoi mencuri kasut para jemaah yang menunaikan solat Jumaat di Masjid Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, minggu lalu.

TUN M HASUT AHLI UMNO LAWAN KETUA BAHAGIAN UNTUK JATUHKAN NAJIB !!!


Bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad menggesa semua ahli UMNO menolak pencalonan semua Ketua Bahagian dalam Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU14) sekiranya mereka masih bertekad menyokong kepimpinan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak.

KONTRAKTOR TEMUI MAYAT BAYI DIKERAT 15 DALAM PERANGKAP SAMPAH


Johor Bahru – Mayat bayi dipotong 15 tanpa kepala dijumpai dalam perangkap sampah di pusat kumbahan sebuah flat Projek Perumahan Rakyat (PPR) di Kempas Permai di sini, pagi semalam.

MAHASISWA TERJATUH KE DALAM GAUNG GUNUNG MERAPI KETIKA SEDANG SELFIE


JAKARTA – Pasukan Badan Mencari dan Menyelamat Nasional (Basarnas) hari ini mengesan kedudukan pelajar yang dilaporkan terjatuh ke dalam kawah Gunung Merapi pada Sabtu lepas.