Tuesday 20 November 2012

HADI AWANG ATAU ANWAR IBRAHIM..... TUN M KATA - KARPAL SINGH..!!!

JIKA PR MENANG PRU 13.................

1.   PAS mahu Hadi Awang jadi PM

ABDUL HADI AWANG

Wakil Dewan Ulama Pas Pusat, Hairun Nizam Mat Hussain mengulangi pendiriannya bahawa beliau yakin sebahagian besar ahli parti itu mahu Datuk Seri Abdul Hadi Awang menjadi Perdana Menteri jika Pakatan Rakyat (PR) mengambil alih Kerajaan Pusat.

2.  DAP selaku 'abang besar' dalam PR pula tetap mahukan Anwar jadi PM....

JAWAPAN UAI DIANGGAP BOHONG....???


AZHAR IDRUS DAH MULA MENIPU...?


ARTIS KENA TIPU DI MAJLIS ANUGERAH..... ???

Majlis Anugerah hanyalah penipuan : Presiden Seniman, Zed Zaidi, menganggap lambakan majlis anugerah yang dianjurkan adalah satu penipuan dan bukanlah dinilai sebagai pengiktirafan sebenar.
Zed Zaidi berkata pengiktirafan sebenar sepatutnya merujuk kepada cara pihak penganjur menghargai penat lelah golongan penggiat seni yang selama ini berhempas pulas memberikan yang terbaik.

PAS MAHU TUTUP BANGKAI GAJAH DENGAN NYIRU....!!!

tabung-memali


Agak menggemparkan apabila bekas Mufti Perlis, Dr Asri Muda, yang sering mengeluarkan kenyataan-kenyataan kontroversi sejak akhir-akhir ini telah mengesahkan di laman sosial Twitter bahawa PAS telah melesapkan dana tabung Memali di Baling, Kedah.

Sebagaimana maklum, sejak peristiwa Memali tercetus, tabung tersebut ditubuhkan bagi membela dan menyara para ibu tunggal serta anak-anak yatim yang ditinggal oleh bapa-bapa mereka yang meninggal dunia akibat insiden berdarah itu.

ANUAR ZAIN DAMBAKAN NORA DANISH.....???


Penyanyi Anuar Zain mengakui wajah seperti pelakon Nora Danish merupakan antara ciri-ciri wanita idamannya untuk dijadikan isteri.
Anuar atau nama sebenarnya Shahrul Anuar Zain,42, berkata, dia mula tertarik dengan Nora sejak kemunculan awal pelakon itu menerusi drama Puteri.

AZHAR SULAIMAN SINDIR BAIK PUNYER....!!!!


Sindiran artis Azhar Sulaiman untuk poknik.... kalau tak faham jugak.... campak aja lah sarban tu dlm longkang!!!

SARAPAN PAGI..... BERSAMA TATTOO PALING MAHAL DI DUNIA.....

Model Afrika Selatan, Minki van der Westhuizen, dikatakan sangat beruntung kerana terpilih untuk 'memperagakan' tattoo yang dikelaskan sebagai paling mahal di dunia. Apakah keistimewaan tatto ini? Jom kita ikuti seterusnya.... sambil menghirup secawan kopi di pagi ini.....

[imagetag]

GHAIRAH OBAMA.... CIUM SUU KYI DEPAN ISTERI........???

Sampai terpejam mata Obama dapat cium orang Asia..................

Presiden Amerika Syarikat, Barack Obama membuat kunjungan bersejarah ke Myanmar dan mencium pipi ratu demokerasi  Aung San Suu Kyi. Pertemuan yang berlangsung di kediaman Suu Kyi di Yangon, Obama memuji-muji keberanian Suu Kyi.