Thursday 14 August 2014

DARIPADA BOIKOT McD.... BAIK MARAH US ???


Duta Palestin ke Malaysia, Dr Anwar Al Agha berharap Rakyat Malaysia tidak menyasarkan pekerja rakyat Malaysia yang bekerja di perniagaan seperti McDonald’s dan Starbucks dalam usaha memboikot syarikat berkaitan Israel.

HISHAMUDDIN RAIS CARUTKAN KERAJAAN SELANGOR PIMPINAN KHALID IBRAHIM !!!


SETELAH menggelar bekas setiausaha Tan Sri Khalid Ibrahim sebagai ‘anak dara yang kurang seks’, aktivis pembangkang, Hishamuddin Rais sekali lagi dengan tanpa rasa malu dan bersalah mencarut, kali ini dalam twitter, berhubung kemelut politik yang melanda Selangor.

AWAS !! UBAT TRADISIONAL SKYLINE ALTAQWA MENGANDUNGI STEROID !!


Orang ramai dinasihati agar tidak membeli atau menggunakan ubat tradisional dari Arab Saudi dengan nama Skyline Al Taqwa Sakit Pinggang & Lutut dan Skyline Al Taqwa Gaut Asam Urat.

BUNUH PEGAWAI BANK : BEKAS PENGAWAL KESELAMATAN AMBANK KE TALI GANTUNG


Mahkamah Tinggi di sini, hari ini, menjatuhkan hukuman gantung sampai mati ke atas bekas pengawal keselamatan AmBank, La Ode Ardi Rasila selepas didapati bersalah membunuh pegawai bank, Norazita Abu Talib, tahun lalu.

RODZIAH ISMAIL TIDAK SANGGUP 'CURANG' TERHADAP ANWAR IBRAHIM !!!

alt

KUALA LUMPUR 14 Ogos - Exco Kerajaan Negeri Selangor,  Rodziah Ismail mengesahkan menolak kepimpinan Tan Sri Khalid Ibrahim walaupun diberi peluang untuk meneruskan tugasnya bersama Menteri Besar Selangor itu.

PELAJAR TINGKATAN 5 'LIKE' I LOVE ISRAEL DISIASAT AKTA HASUTAN

 alt
NIBONG TEBAL, 13 Ogos - Seorang pelajar tingkatan lima di sebuah sekolah menengah di sini disiasat mengikut Akta Hasutan berikutan tindakannya menekan butang 'Like' I Love Israel di laman sosial Facebook yang mencetuskan kontroversi di kalangan warga sekolah itu.