Sunday 4 August 2013

TEKNIK SLAPSHOT DIILHAMKAN OLEH CHUA BOON HUAT, JADI IKUTAN SELURUH DUNIA


TIDAK ramai yang mengetahui bahawa mendiang Chua Boon Huat sebenarnya adalah pengasas kepada satu teknik pukulan dalam sukan hoki yang dinamakan 'slapshot' yang mula dipraktikkannya pada 1998.

THE NEW PAPER BERNIAT JAHAT


Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar menyifatkan laporan muka depan sebuah akhbar Singapura, The New Paper, mengenai kejadian jenayah di Malaysia baru-baru ini, berniat jahat. 

RAJA NAZRIN KAGUM KEHEBATAN MENDIANG CHUA BOON HUAT....


Melaka Tengah : Pemangku Raja Perak, Raja Dr Nazrin Shah berangkat melawat keluarga pemain hoki negara, Chuan Boon Huat bagi menzahirkan simpati dan takziah atas pemergian legenda sukan terbabit di rumah mendiang di Taman Semabok Perdana, pagi tadi.

AHLI PERNIAGAAN MATI DITEMBAK DI SABAH


KOTA KINABALU : Seorang ahli perniagaan dari Kuching, Sarawak dilaporkan maut selepas ditembak di kawasan letak kereta di hadapan sebuah restoran di Beverly Hills, Penampang, malam tadi. 

AL-FATIHAH - PELAKON POPULAR 80AN ROSNAH MOHD NOOR KEMBALI KE RAHMATULLAH



PELAKON popular tahun 1980-an, Rosnah Mohd Noor meninggal dunia pada pukul 2.55 petang tadi di Hospital Kuala Lumpur (HKL).

Beita itu dimaklumkan rakan Allahyarhamah, Zaridah Ishak.

"Rosnah sudah pun meninggal dunia pada pukul 2.55 petang tadi. Dan kini saya bersama keluarganya sibuk menguruskan jenazah. Buat masa ini kami belum pasti lokasi pengebumiannya.

3 MAUT KEBAKARAN RUMAH JUTAWAN KOSMETIK VIDA BEAUTY


IPOH 4 Ogos - Tiga termasuk dua anak pengasas produk kecantikan Vida Beauty ditemui mati dalam kebakaran di rumah pekerja syarikat berkenaan di Meru Hill, Bandar Meru Raya di sini malam tadi.