Friday 4 October 2013

MISTERI PEMBUNUHAN DI MALAYSIA YANG BELUM SELESAI ( PART I )

Isu jenayah seringkali menjadi buah mulut dan tumpuan di kalangan masyarakat. Namun, pernahkah anda sedari bahawa ada sebahagian isu masih menjadi misteri hingga ke hari ini. Berikut dikongsikan 10 kes MISTERI di Malaysia yang masih menjadi MISTERI sehingga ke saat ini, 6 kes pada Part I dan 4 kes pada Part II. Artikel ini dikongsi dari mynewshub.com....

10.  KEMATIAN RATU CANTIK


KERAJAAN PERAK PIMPINAN DS DR. ZAMBRY MENDAPAT PUJIAN PAS PERAK


Kuala Lumpur  -  Jawatankuasa Isu dan Strategik Badan Perhubungan PAS Perak mengucapkan tahniah kepada kerajaan negeri Perak berikutan perkembangan ekonomi yang semakin pesat di negeri itu.

PEMILIHAN NAIB PRESIDEN UMNO MULA DICEMARI DENDAM VIDEO LAMA


Menjelang pemilihan Umno bulan ini, Naib Presiden Umno Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi menjadi sasaran musuh politik yang menyiarkan video mendakwa beliau memukul seorang ahli perniagaan pada tahun 2006.

'MY LOVE' MOHD ASRARUDDIN PUTRA OMAR TIDAK WUJUD DI DUNIA REALITI...!!!

Di alam maya, ada manusia yang memakai identiti orang lain. Jangan sangka avatar yang digunakan di media sosial itu ialah wajah sebenar, kemungkinan gambar yang dipaparkan dicuri dari orang lain.
Sebelum ini, sekitar tahun 2008, penulis blog yang menamakan dirinya Maya Darina Dahlan Hain yang menulis di madarina.blogdrive.com, pernah kantoi apabila dia sebenarnya tidak wujud, walaupun telah menjalin hubungan dengan pelakon Pierre Andre dan Maya Darina juga mendakwa menjalin hubungan dengan SM Nasaruddin SM Nasimuddin, yang pada masa itu ialah teman lelaki Marion Caunter.

BLOGGER PR SAHKAN HARAKAH AJAK AHLI PAS SOKONG SYIAH....!!!


ENTAH apa yang mangkuk ni meroyan lebih sangat pun aku tak faham. Betul lah kata Harakah tu.benci kafir dan yahudi tapi suruh kerjasama dengan syiah.Apa ada hal.Kan memang PAS ni Islam antarabangsa. Tak kira Syiah yang terang-terang songsang pun masih lagi nak buat kerjasama. Siap suruh ahli PAS benci kafir dengan yahudi tapi tak benci Syiah.

MENTERI BESAR TEMPELAK SIVAKUMAR 'MISKINKAN' RAKYAT PERAKTindakan pembangkang yang sengaja memanipulasi isu kemiskinan di Perak akhirnya menjerat diri apabila statistik Jabatan Perangkaan merekodkan kadar rakyat miskin dan miskin tegar di negeri itu masing-masing menurun kepada 1.5 peratus dan 0.2 peratus, tahun lalu.

SUNTIK RACUN SELEPAS GAGAL TUKAR JANTINA

Brussels : Seorang lelaki Belgium menjalani suntikan maut selepas mendakwa pembedahan penukaran jantina menjadikan dia ‘makhluk asing.’

211 PELAJAR ASRAMA SEKOLAH DI TAPAH KERACUNAN MAKANAN

[Dsc01474.jpg]

Angkara ayam masak kurma.....
Tapah : Seramai 211 pelajar Sekolah Menengah Sains Tapah, di sini, termasuk 26 calon Penilaian Menengah Rendah (PMR) dikejarkan ke hospital dan klinik kesihatan kerana dipercayai keracunan makan.

10 PEMBEDAHAN PLASTIK YANG SUPER GILER !!!


Semua orang sudah dilahirkan dengan penampilan mereka masing-masing. Namun yang namanya manusia, pasti ada keadaan di mana mereka merasa tidak puas. Jika demikian, pembedahan plastik menjadi salah satu cara pintas yang dipilih.
Bahkan tak hanya mengubah menjadi lebih tampan atau cantik, ada orang-orang yang melakukan pembedahan plastik agar penampilan mereka benar-benar berubah dan menjadi idola yang mereka mahu, berikut beberapa di antaranya.....

PEMBUNUH PENGASAS ARAB MALAYSIA BANK DI BAWA KE MUKA PENGADILAN


Penarik Kereta Didakwa Bunuh Pengasas Arab Malaysian Bank

Seorang penarik kereta dihadapkan ke Mahkamah Majistret Kuala Lumpur pagi tadi atas tuduhan membunuh pengasas kumpulan perbankan Arab Malaysian Bank, Hussain Ahmad Najadi, 29 Julai lalu.
Koong Swee Kwan, 44 tahun, mengangguk faham terhadap pertuduhan yang dibacakan.