Friday 18 April 2014

KEMAAFAN TERINDAH SEORANG IBU.... PEMUDA IRAN TERLEPAS HUKUMAN MATI SAAT TALI GANTUNG DIKALUNGKAN KE LEHERNYA !!!


SUBHANALLAH..... rezeki, jodoh, ajal dan maut itu hanya Allah sahaja yang menentukannnya.....

Seorang banduan kes pembunuhan di Iran terlepas dari hukuman gantung pada saat-saat terakhir menjelang pelaksanaan hukuman gantung selepas ibu mangsa memaafkannya.

POTONG ZAKAR DAN TERJUN BANGUNAN, PENYANYI RAP CUBA BUNUH DIRI !!!


Los Angeles : 
Seorang penyanyi rap yang pernah membuat persembahan bersama Wu-Tang Clan memotong zakarnya sebelum cuba membunuh diri dengan terjun dari sebuah bangunan, kata polis, semalam.

ZUL NORDIN HARAP KJ TIDAK AKAN JADI ANWAR IBRAHIM KEDUA !!!


Setelah senyap selama satu hari, akhirnya bekas Ahli Parlimen Padang Serai (PAS) 2008-2013, Zulkifli Nordin (Zul Nordin) tampil membalas kenyataan Menteri Belia dan Sukan Khairy Jamaluddin. Zul Nordin dalam Tweet terbarunya mengingatkan Khairy Jamaluddin agar tidak menjadi Anwar Ibrahim kedua dalam politik.

TIAN CHUA 'DIHARAMKAN' JEJAK BUMI SABAH ???!!!


Berikut adalah info dari twitter beliau! CTS menangis teresak-esak membaca kisah sedih ini. Marilah kita sama-sama bersedih.
Arrived at Kota Kinabalu airport, stopped at immigration counter, the officers are verifying my status, not sure I'm allowed entry.

RANKING UNIVERSITI TERBAIK DI MALAYSIA TAHUN 2014


Senarai top ranking kedudukan universiti (IPTA/IPTS) terbaik di Malaysia bagi tahun 2014. Faktor kedudukan adalah berdasarkan sumbangan kertas projek (Research), reputasi kecemerlangan akademik, reputasi graduan yang sudah bekerjaya, fakulti dan kemudahan tempat pembelajaran.

AL-FATIHAH : PENGACARA TERKENAL ERA 80-AN, TAUFIK LATIF KEMBALI KE RAHMATULLAH

Pengacara terkenal era 70-an dan 80-an, Taufik Latif, 69, meninggal dunia di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM), Kuala Lumpur kira-kira jam 11.30 malam tadi.

Pengacara terkenal era 70an dan 80an, Taufik Latif, 69, meninggal dunia di Pusat Perubatan Sime Darby, di sini, kira-kira jam 12 tengah malam tadi akibat masalah jantung, darah tinggi dan kencing manis.

KARPAL SINGH MANGSA 'KAWASAN KERAS' !!!


Kawasan Gua Tempurung yang menjadi lokasi kemalangan yang meragut nyawa Bekas Pengerusi DAP, Karpal Singh awal pagi tadi merupakan antara kawasan panas yang sering berlakunya kemalangan maut.

KEMATIAN KARPAL : MARI LIHAT STATUS PUAK-PUAK PAKATAN YANG TERGELINCIR DARI LANDASAN !!!


Status nampak bodoh dan bangang !