Wednesday 3 July 2013

WARTAWAN ANTARA MANGSA ROGOL DI DEMONSTRASI DATARAN TAHRIR, MESIR.... ???Puihhhh....!!! Patutlah puak2 PR haramjadah tu suka sangat tiru demo ala-ala Dataran Tahrir..!!! 

Kaherah : Seorang wartawan menjadi mangsa rogol beramai-ramai ketika rakyat Mesir turun ke jalan raya pada malam yang turut menyaksikan 44 serangan ganas lain ke atas wanita.

RATUSAN WANITA JADI MANGSA ROGOL DALAM 4 HARI DEMONSTRASI DI DATARAN TAHRIR, MESIR....???

Aksi demo di Lapangan Tahrir, Kairo (Reuters)

Kaherah - Mengerikan! Hampir 100 wanita menjadi mangsa rogol yang berleluasa di Lapangan Tahrir, Kaherah, Mesir selama empat hari aksi demo antipemerintah.

Hal tersebut disampaikan organisasi HAM, Human Rights Watch (HRW) yang berpusat di New York, Amerika Syarikat seperti dilansir pejabat berita AFP, Rabu (3/7/2013).

ADUN PAS (MELAKA) UMPAMA LEMBU DICUCUK HIDUNG....


Agak menarik mendengar perkhabaran dari Dewan Undangan Negeri Melaka apabila seorang ADUN pembangkang, Mohamad Khalid Kassim, mengejutkan ramai pihak apabila menyokong perlantikan Datuk Othman Mohamad sebagai Speaker Dewan tersebut semalam.

CINA TIPU PENGGUNA MELAYU....GUNAKAN JENAMA ISLAMIK UNTUK LARISKAN PRODUK..!!!

Mungkin ramai yang tidak menyedari selami ini yang pengguna melayu di negara ini (termasuk admin..???) sebenarnya telah tertipu dengan jenama berunsur islamik yang tertera di produk-produk barangan keperluan harian. Ternyata nama-nama islamik itu rupa-rupanya sekadar untuk mengaburi mata pengguna melayu....

Kita lihat Saudi Gold....

RCI KESAN KAD PENGENALAN PALSU PADA WARGA INDONESIA...???

Hiasan

Inkuiri Suruhanjaya Siasatan Diraja (RCI) berhubung pendatang asing di Sabah (RCI) hari ini berjaya mengesan kad pengenalan palsu milik seorang warga Indonesia, berusia 46 tahun.
Ishak Us'luan yang lahir di Timor, Lambata, Indonesia didapati mempunyai kad pengenalan palsu sejak 1984, setahun selepas beliau memasuki Sabah untuk bekerja ketika RCI membuat semakan dengan Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) nombor kad pengenalan milik Ishak didapati tidak berada dalam pangkalan data JPN.

UMNO AKAN SAMAN TIAN CHUA..???


tian chua
Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur hari ini memutuskan bahawa UMNO boleh memfailkan saman fitnah terhadap Ahli Parlimen Batu, Tian Chua dan dua yang lain berhubung artikel diterbitkan dalam portal KeadilanDaily.com yang didakwa mengaitkan UMNO dengan kejadian pencerobohan di Lahad Datu, Sabah.

MACAM BIASA.... ANWAR NAFI ADA 20 AKAUN BANK DI LUAR NEGARA... KALAU YE, BERANI KE NAK MENGAKU..!!!

Post Pic

KUALA LUMPUR : Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim hari ini menafikan tuduhan Ahli Parlimen Simpang Renggam, Liang Teck Meng bahawa beliau memiliki 20 akaun bank yang berpangkalan di luar negara termasuk Israel dengan jumlah simpanan kira-kira RM332 juta.

WIKILEAKS DEDAH AKAUN ANWAR CECAH RM209 JUTA DI LUAR NEGARA

KUALA LUMPUR: Dewan Rakyat pada Selasa dikejutkan dengan pendedahan Liang Teck Meng (BN-Simpang Renggam) berhubung dakwaan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim mempunyai 20 akaun bank di luar negara dengan jumlah simpanan mencecah USD66 juta (RM209 juta).

CELAKA !!! PASARAYA LETAK GAMBAR MASJID DI PINTU MASUK UNTUK DIPIJAK OLEH PENGUNJUNG !!!!


BANDA HILIR - Tindakan sebuah pusat beli-belah di sini meletakkan gambar masjid bersama ucapan Selamat Hari Raya di atas lantai setiap pintu masuk pasar raya berkenaan mendapat bantahan orang ramai.