Wednesday 25 September 2013

KUIL HINDU HARAM DI TANAH MILIK PDRM...?


Kami menerima kiriman email dari seorang pembaca blog yang menghantar beberapa keping foto yang didakwanya sebagai tapak pembinaan kuil hindu haram.

NAHAS DI SIC : PELUMBA SUPERBIKE MENINGGAL

Muhammad Izzat Mohd Abdul Hakim

Pelumba superbike, yang terlibat dalam tragedi sehingga mengorbankan marsyal perlumbaan di Litar Antarabangsa Sepang (SIC) meninggal dunia.

SEKOLAH CINA CHIN WOO AKAN DIROBOHKAN...???


Di beritakan semalam ada 300 cina kiasu berdemo kerana membantah tindakan kerajaan untuk merobohkan sekolah itu...

MANTAN MB KEDAH KRITIKAL...???


ALOR SETAR 25 Sept. - Keadaan kesihatan bekas Menteri Besar Kedah, Tan Sri Azizan Abdul Razak dilaporkan kritikal kerana menghadapi masalah jantung yang serius.

(FOTO 18SX) : AKSI TAK SENONOH PENYANYI DANGDUT.... PROFESSIONAL SANGAT LA TUH!!!!


Foto seksi lama Zaskia Shinta atau Zaskia Gotik sedang beredar di internet. Dalam foto berkenaan, Zaskia masih lagi menjadi anggota kumpulan DuO X2 bersama Mozza dengan tagline Sexy Erotic.

DATUK MAZNAH MAZLAN PROKSI RAFIDAH AZIZ...???


Tan Sri Rafidah Aziz menafikan calon jawatan Ketua Pergerakan Wanita UMNO, Datuk Maznah Mazlan, adalah proksinya.

KES MAKI-HAMUN : PAKCIK GUARD DAN BINI MAT YO BUAT LAPORAN POLIS


Subang Jaya : “Saya sudah serahkan kes ini kepada polis dan atas nasihat peguam, saya tidak boleh buat apa-apa komen.” Itu kata Siti Aisya Adam, 24, isteri penyerang bola sepak kebangsaan Nor Shahrul Idlan Talaha, 27, atau lebih mesra dengan panggilan Mat Yo.

ABU 'BANGKAI' CHIN PENG CUBA DISELUDUP KE MALAYSIA...???


Polis menahan dua lelaki yang baru tiba di Lapangan Terbang Antrabangsa Pulau Pinang dari Bangkok, Thailand kerana membawa beberapa barangan yang mempunyai kaitan dengan Parti Komunis Malaya (PKM) malam tadi.

Kedua-dua mereka yang berusia 59 dan 66 tahun ditahan sebaik sahaja tiba dari negara jiran menaiki pesawat Thai Airways yang mendarat pada pukul 9.50 malam.

PEMBERONTAK ZAMBOANGA MULA DIBICARAKANPolis Filipina mula mengemukakan pendakwaan jenayah dan pemberontakan terhadap lebih 200 pemisah Barisan Pembebasan Kebangsaan Moro (MNLF) kerana menyerang Zamboanga serta mengambil tebusan lebih dua minggu lalu.