Wednesday, 18 March 2015

AZMIN ALI HALANG HUDUD DILAKSANAKAN, BUKAN DASAR UTAMA PR... APA MACAM PAS ???


SHAH ALAM – Parti Keadilan Rakyat (PKR) hari ini menyifatkan hukum Hudud yang ingin dilaksanakan kerajaan PAS Kelantan tidak perlu disegerakan memandangkan ia bukan dasar bersama yang dipersetujui Pakatan Rakyat (PR).

GURU MAHU BERCERAI GARA-GARA KEMENTERIAN PELAJARAN ???


Seorang guru lelaki meluahkan rasa tidak puas hatinya di laman Facebook e-g Tukar Pertukaran Guru Suka Sama Suka yang menyatakan dirinya bakal bercerai dengan isteri dan mendakwa Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM) sebagai punca.

IBU SAUDARA KEJAM DERA KANAK-KANAK LELAKI DENDA CURI COKLAT DI KEDAI RUNCIT


THAILAND - Gambar seorang kanak-kanak lelaki dipukul, diikat di tiang serta dib0gelkan tersebar meluas di laman sosial dikecam ramai pihak sama ada dalam atau luar negara yang menyifatkan tindakan si pelaku itu sangat kejam.

JET ACJ320 TELAH DIGUNAKAN KERAJAAN SEJAK 5 TAHUN LALU ???

Jetliner ACJ320

Beberapa hari lalu, Setiausaha Agung PKR Rafizi Ramli menyerang Datuk Seri Najib Razak dengan melabel Perdana Menteri bergelumang keborosan dan pembaziran apabila membeli sebuah lagi jet peribadi.

USTAZ KAZIM BERSARA DARI BERCERAMAH ???

Pendakwah terkenal Datuk Mohd. Kazim Elias membayangkan hasrat untuk berhenti daripada berceramah dalam tempoh terdekat, dipercayai ekoran beberapa isu membabitkan diri­nya sejak kebelakangan ini.