Sunday 20 January 2013

( FOTO ) GORENG PISANG PUN TAK MACAM NI BEB....!!!


Macam tak percaya.....!!!
Jual pisang goreng pun tak macam ni beb!!!
Tidak ada info lanjut berkaitan gambar tersebut.... tetapi handfon2 yang dilambakkan seolah-olah 'tidak berharga' itu masih dalam keadaan baik.....

PEJABAT SW1M SHARIFAH ZOHRA DICEROBOH SAMM


Sebentar tadi dikhabarkan  laporan polis telah dibuat berikutan pencerobohan pihak SAMM yang diketuai oleh Chegu Bard, ke atas pejabat SW1M Syarifah Zohra Jabeen. 

Berikut dipaparkan detail laporan tersebut dari sini....


Pada 18hb yang lepas, pejabat SW1M bertempat ditaman Sri Gombak, telah diceroboh oleh 3 orang lelaki Melayu, bersama seorang wanita. Mereka memperkenalkan diri mereka dari SAMM (Solidariti Anak Muda Malaysia), yang kononnya mahu menyerah surat jemputan berdebat kepada Presiden SW1M iaitu Syarifah Zohra Jabeen.

SHARIFAH ZOHRA BERI PENJELASAN...

Kenyataan rasmi Sharifah Zohra Jabeen...SEBENTAR Sharifah Zohra Jabeen mengadakan sidang media tertutup yang dihadiri oleh sebahagian media terpilih untuk memperjelaskan dengan sejelas-jelasnya berkenaan dengan isu yang semakin mendapat tempat di media-media sosial puak pakatan.

Di sini dilampirkan sekali press statement yang diberikan kepada media:


NAH! AMEKKAU..!!! OKU DAP BERI TAMPARAN BAIK PUNYA PADA PAS...Karpal Singh beri amaran kepada presiden Pas agar beri arahan kepada dewan ulama pas supaya menarik balik larangan penggunaan kalimah Allah dalam bible. Jika amaran ini tidak diendahkan pas akan ditendang keluar dari pakatan rakyat