Tuesday 31 March 2015

ARTIS 'RUNNING MAN' PROMOSIKAN TASIK BAKUN SARAWAK

runningman4

KUALA LUMPUR – Rancangan ‘game show‘ popular terbitan syarikat SBS Korea, ‘Running Man‘ yang dibintangi oleh 7 orang artis terkenal Korea akan membuat penggambaran di Malaysia pada bulan hadapan.

APA DAP AKAN BUAT BILA KUASAI POLITIK MALAYSIA ???


Tulisan ini dipetik daripada buku tulisan Profesor Dr Lily Zubaidah Rahim bertajuk “Singapore Dilemma in the Malay World,” Routledge Taylor & Francis Group, 2009.
Dr Lily Zubaidah telah dibuang negeri kerana mengkritik kerajaan PAP dan sekarang beliau bertugas sebagai seorang Profesor di Sydney University Australia.
 
1) Memperalat orang Melayu

SULTAN PERAK MURKA ADUN PEMBANGKANG BERPAKAIAN SERBA HITAM DI ISTIADAT PEMBUKAAN RASMI DUN PERAK ???


IPOH: Sultan Perak, Sultan Nazrin Muizzuddin Shah menitahkan supaya ditiadakan sesi santapan dan bergambar bersama Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN).

SAKSIKAN FENOMENA GERHANA BULAN PENUH, SATU-SATUNYA DI MALAYSIA TAHUN 2015 PADA SABTU INI


KUALA LUMPUR: Rakyat Malaysia berpeluang menyaksikan fenomena gerhana bulan penuh pada 4 April ini, satu-satunya gerhana bulan yang dapat dilihat di Malaysia pada tahun ini.

KP PENJARA SUNGAI BULOH BENARKAN AHLI PARLIMEN PR JUMPA ANWAR BINCANG ISU HUDUD ???


Sejak malam tadi sudah mula bertebaran pesanan message Whatsapp dikalangan pimpinan Pakatan Pembangkang dan ada juga yang dimuat naik ke laman sosial facebook dan twitter.