Tuesday 11 February 2014

JANGAN KELUAR RUMAH JIKA ABU LETUPAN GUNUNG BERAPI SINABUNG SAMPAI KE MALAYSIAOrang ramai dinasihatkan tinggal di dalam rumah dan menutup semua pintu dan tingkap jika abu dari letupan Gunung Berapi Sinabung, Sumatera Utara terbang ke arah Malaysia. 

5 PELAJAR KOLEJ HADAPI HUKUMAN GANTUNG SAMPAI MATI JIKA SABIT KESALAHAN BUNUH PENSYARAH DAN BAPA

Fadhil Rushdan (seluar coklat) dikawal ketat pegawai polis ketika prosiding ditangguhkan.

Seorang pelajar kolej mengaku di Mahkamah Tinggi hari ini, mengikat kaki bapa pensyarah bahasa Inggerisnya, Omar Peter Abdullah, 56, sebelum mulut dan hidung ditekup dengan menggunakan kemeja T oleh tertuduh lain.

DRAMA HEBAT ANWAR - DAPAT MC UNTUK ELAKKAN HADIR KE MAHKAMAH....


Dato Sri Anwar Ibrahim dilaporkan bergegas ke Hospital Pantai Cheras petang tadi akibat kesihatan yang tidak berapa baik. 

SHAFEE ABDULLAH KEKAL PENDAKWARAYA KES RAYUAN LIWAT ANWAR IBRAHIM DITERUSKAN ESOK


Mahkamah Persekutuan hari ini sebulat suara menolak permohonan Datuk Seri Anwar Ibrahim untuk mengenepikan Datuk Seri Muhamad Shafee Abdullah sebagai Ketua Pendakwaraya bagi pihak Rakyat (Kerajaan) dalam kes Rayuan Liwat beliau.

WANITA TUDUH MISHA OMAR JANDA MEMOHON MAAF......

2

PETALING JAYA : Wanita yang mendakwa Misha Omar seorang janda dan pernah bernikah dengan jutawan, memohon maaf jika status berhubung perkara berkenaan dalam Facebook miliknya melukai hati penyanyi itu.

GEMPAR ! POKOK PETAI MENANGIS TENGAH MALAM DI PASIR MAS !!!

Misteri pokok petai 'menangis'

PASIR MAS - Sebatang pokok petai yang didakwa mengeluarkan bunyi seakan-akan tangisan kanak-kanak menggemparkan lebih 300 penduduk di Kampung Binjai, Bunut Susu di sini.

KES PASANGAN MALAYSIA DI SWEDEN - 4 ANAK DIPUKUL SEJAK 2010


KUALA LUMPUR: Pasangan Malaysia di Sweden, Azizul Raheem Awaluddin dan Shalwati Norshal didakwa di mahkamah di Sweden hari ini, atas tuduhan memukul dan mendera keempat-empat anak mereka dalam beberapa insiden sepanjang tiga tahun sejak September 2010 sehingga Disember tahun lalu.

FILEM 'SON OF GOD' DIJANGKA CETUSKAN KETEGANGAN ISLAM DI SELURUH DUNIA


Bagai sudah dirancang atau berlaku secara kebetulan, pihak kafirin harbi katolik antarabangsa cuba memanaskan perasaan umat Islam seluruh dunia.

Filem "Son of God" bakal ditayangkan di Amerika Syarikat pada 28 Februari 2014 dan akan cuba ditayangkan serentak di seluruh dunia.