Tuesday 3 November 2015

PAS TIDAK BENARKAN PENJUALAN VAPE DI KELANTAN


KOTA BHARU : Kerajaan Kelantan tidak mengeluarkan sebarang lesen premis kepada mana-mana perniagaan menjual rokok elektronik (vape).

AFC CUP 2015 - FC ISTIKLOL DAKWA KEMENANGAN JDT DIBANTU 'SYAITAN BESAR' ???

Gambar-JDT-Juara-Piala-AFC-2015-670x354

Belum pernah lagi dalam sejarah perlawanan akhir kejohanan bola sepak di mana-mana negara, empat gol yang dijaringkan oleh sebuah pasukan tidak dikira dan akhirnya mereka kalah 0-1.

HIBA.. BERLAKU PADA HARI YANG SAMA - AYAH MENINGGAL DUNIA, HARI PERTAMA SPM DAN ULANGTAHUN KELAHIRAN


Perasaan hiba dan sedih yang menyelubungi seorang calon Sijil Pelajaran Malaysia (SPM), Nor Fatin Najhan Hasaruddin, 17, selepas menjawab kertas pertama SPM iaitu Bahasa Malayu 1, apabila dimaklumkan ayahnya telah meninggal dunia 7 jam sebelum itu.

DAP BUKTIKAN ANTI-MELAYU !!!KEKALAHAN KAUM MELAYU DALAM DAP TIDAK DISIARKAN MEDIA.

PEMILIHAN DAP SELANGOR BUKTI KAUM CINA MENOLAK MELAYU DALAM JAWATANKUASA DAN BUKTI TIADA TEMPAT UNTUK KAUM MELAYU.

ANAK BERANAK 'BERJEMAAH' LAKUKAN JENAYAH KEJI BUNUH, BAKAR DAN HAPUSKAN BUKTI MANGSA

KAWASAN dipercayai tempat membakar dan membuang mangsa di bengkel bas dan empat suspek yang disambung reman hari ini. FOTO Supian Ahmad dan Asrizal Aris.
KAWASAN dipercayai tempat membakar dan membuang mangsa di bengkel bas dan empat suspek yang disambung reman hari ini. FOTO Supian Ahmad dan Asrizal Aris.

Polis telah menahan empat sekeluarga dipercayai terbabit dalam kes bunuh sekurang-kurangnya empat mangsa dengan cara membakar, menanam dan membuang tulang dan abu mayat mangsa ke dalam sungai dalam kejadian di bengkel bas di Jalan Pahang berhampiran Plaza Tol Tapah, di sini.