Wednesday 26 March 2014

#MH370 TIDAK TERHEMPAS.... TETAPI DIRAMPAS TENTERA LAUT AMERIKA ???


Satu laporan yang diedarkan di Kremlin yang disediakan oleh Main Intelligence Directorate of the General Staff of the Armed Forces (GRU) menyatakan bahawa ibupejabat Aerospace Defence Forces (VKO) “hairan” tentang situasi di mana Tentera Laut Amerika Syarikat (US Navy) “menangkap dan kemudian mengalihkan” sebuah kapal terbang komersial milik Malaysia Airlines (MAS) ke satu kem rahsia dipercayai terletak di Atol Diego Garcia dalam kawasan Lautan Hindi.

BENARKAH TRANSPONDER #MH370 TELAH DIMATIKAN OLEH 5 AGEN AMERIKA DAN ISRAEL ???

Apakah teori ini relevan untuk dipercayai? Adakah semuanya terancang sebagaimana berlakunya 9/11 yang menggunakan pesawat untuk melakukan konspirasi?
Amerika telah keluar daripada Afghanistan, salah satu sistem kawal dan perintah (command and control system – CNC) mereka (yang digunakan untuk mengawal Drone tanpa pemandu) telah dirampas oleh Taliban ketika konvoi pengangkutan Amerika sedang bergerak ke bawah dari salah satu pangkalan di atas bukit. Taliban menyerang hendap konvoi tersebut dan membunuh 2 kakitangan Navy Seal Amerika, merampas peralatan/senjata, termasuk CNC yang beratnya 20 tan dan dimasukkan ke dalam enam peti.

MALAYSIA SEMBUNYIKAN FAKTA ??? SAUDARA-MARA PENUMPANG WARGA CHINA PESAWAT #MH370 SERANG KEDUTAAN MALAYSIA DI CHINA !!!


Berpuluh-puluh keluarga penumpang sebuah pesawat Penerbangan Malaysia (MAS) bergelut dengan polis di sini semalam selepas mereka menuduh kerajaan Malaysia berbohong berhubung misi pencarian pesawat itu.

122 OBJEK DIKESAN SATELIT AIRBUS UK DI LAUTAN HINDI.... MUNGKINKAH MILIK #MH370 ???


KUALA LUMPUR 26 Mac - Pemangku Menteri Pengangkutan, Datuk Seri Hishammuddin Hussein berkata, imej satelit terbaharu dari Airbus itu berjaya mengesan 122 objek di selatan Lautan Hindi dan memberikan satu lagi petunjuk baharu bagi mengesan MH370.

ENJIN PESAWAT MALINDO AIR TERBAKAR KETIKA PENERBANGAN KE KUALA TERENGGANU


KUALA TERENGGANU - Seorang penumpang pesawat Malindo Air yang sebuah enjinnya terbakar ketika dalam penerbangan dari Subang ke sini hari ini, berkata beliau terdengar bunyi letupan sebelum melihat api di bahagian itu.

#MH370 - TAJUK UTAMA PORTAL BERITA DUNIA


Laporan CNN mengenai MH370 sebagai berita utama portal berita saluran televisyen berkenaan.

PETALING JAYA: Pengumuman Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak mengenai pesawat MH370 yang mengakhiri penerbangannya di Lautan Hindi pada malam Isnin merupakan berita terpenting apabila dimuatkan sebagai muka depan dan tajuk utama bagi akhbar dan portal berita seluruh dunia.

APA SEBENARNYA YANG DIKATAKAN SEBAGAI KOTAK HITAM PESAWAT


Jika anda mengikuti perjalanan usaha mencari dan menyelamat pesawat Malaysia Airlines (MAS) nombor penerbangan MH370, pastinya anda telah mendengar istilah “black box” atau kotak hitam disebut beberapa kali dalam perbincangan atau berita yang dilaporkan dari wartawan dari pelbagai agensi media.