Thursday 24 October 2013

PEMIMPIN DAN AHLI KORPORAT MALAYSIA TERIMA GAJI LUMAYAN SETIAP BULAN... ???

1

Inilah senarai jumlah gaji, kelebihan dan faedah yang mereka peroleh setiap bulan dan tahun bermula dari Perdana Menteri sehinggalah menteri dan golongan korporat/CEO di Malaysia. Jom lihat di bawah!

PESAWAT PENERBANGAN CHINA DILANGGAR 'UFO'... ???


Sebuah akhbar di China yang melaporkan pesawat Air China ini telah melanggar sesuatu yg dipercayai UFO pada ketinggian 8 ribu meter (26 ribu kaki) yang mengakibatkan pesawat ini terpaksa berpatah balik ke Cengdu.

LELAKI PENGIKUT AJARAN SESAT MENGAMUK, 2 MANGSA TERBUNUH DAN CEDERA...


Dua maut manakala dua cedera ditikam seorang lelaki dipercayai mengalami tekanan jiwa dalam dua kejadian berasingan berhampiran LRT Gombak dan LRT Taman Melati.

SIAPA SEBARKAN RAKAMAN CCTV PEGAWAI AMBANK DIBUNUH ....???


Pihak bank tidak sama sekali terlibat dengan penyebaran rakaman kamera litar tertutup (CCTV) di Internet membabitkan pegawai bank berkenaan ditembak mati oleh seorang pengawal keselamatan di Ambank cawangan USJ Central 2, Subang Jaya pada petang Rabu.

BENDERA SYIAH DI PRK DUN SG. LIMAU ...???


Pengarah PRK Pas bagi Dun Sungai Limau, Datuk Ir Amiruddin Hamzah menafikan bendera hitam yang dipasang bersama bendera Pas pada hari penamaan calon semalam sebagai menandakan kehadiran penyokong Syiah dalam parti itu.

AWAS !!! PENGAWAL KESELAMATAN TEMBAK MATI PEGAWAI BANK MASIH BEBAS ...!!!


INFO SUSPEK KES BUNUH PEGAWAI BANK DI SUBANG JAYA TELAH DITANGKAP DALAM PERJALANAN KE SABAH DI LCCT ADALAH PALSU...PALSU..!!!!

Polis Diraja Malaysia (PDRM) telah mengesahkan khabar angin yang mengatakan suspek kes bunuh dalam rompakan di sebuah bank di Subang Jaya petang semalam telah berjaya ditahan di Terminal Penerbangan Tambang Murah (LCCT) ketika cuba melarikan diri ke Sabah adalah palsu.

PASANGAN KEKASIH TIDAK DIRESTUI KELUARGA DITEMUI MATI PUTUS KEPALA

Kandahar : Sepasang kekasih muda ditemui mati dengan kepala masing-masing dipenggal, dipercayai kerana terbabit hubungan sulit.

JAMAL, ROSSA, DAPAT GELARAN DATUK ...???

jamal abdillah dapat datuk

Diucapkan utaan tahniah kepada penyanyi terkenal Jamal Abdillah yang dikurniai Darjah Indera Mahkota Pahang (DIMP) yang membawa gelaran Datuk bersempena ulang tahun keputeraan ke-83 Sultan Pahang, hari ini. Sememangnya jasa dan pengorbanan Jamal di dalam bidang nyanyian sangat banyak dan gelaran seumpama ini memang layak diterima olehnya. Tahniah!!!

NURUL IZZAH TRAUMA DENGAN LIWAT....


Salah satu insiden menarik di Parlimen semalam.

Ahli Parlimen PKR Lembah Pantai, Nurul Izzah Anwar dilihat melenting apabila Ahli Parlimen BN Tanjung Karang, Datuk Seri Noh Omar membangkitkan soal ‘liwat’ di Dewan Rakyat.

PENGAWAL KESELAMATAN KEJAM, TEMBAK MATI PEGAWAI BANK TEMPAT BEKERJA

SUSPEK dirakam kamera litar tertutup selepas dipercayai menembak Norazita Abu Talib di AmBank di Jalan USJ Sentral 2, Subang Jaya, Selangor, semalam.
SUBANG JAYA 23 Okt. - Seorang pegawai operasi AmBank maut akibat ditembak dari jarak dekat di bahagian kepalanya oleh pengawal keselamatan bank sendiri dalam rompakan di premis tersebut di Jalan USJ Sentral 2 di sini petang ini.