Sunday 25 October 2015

NIZAR KUBURKAN PAS DI BUKIT GANTANG, PAKSA PENGUNDI TERIMA PAN !!!


Polemik Parti Amanah Nasional (PAN) dan PAS semakin kronik. Di Dewan Undangan Negeri (DUN) Bukit Gantang, ADUNnya, DS Nizar Jamaluddin telah mula menukarkan 'signboard' di Pusat Khidmat beliau. Lambang PAS diturunkan dan lambang PAN dinaikkan.

TPM MINTA TSMY KELUAR UMNO SECARA SUKARELA


KUALA LUMPUR: Tan Sri Muhyiddin Yassin diminta keluar secara sukarela dari UMNO dan menyertai parti lain sekiranya masih mempertikaikan kelayakan kepemimpinan sekarang.

12 MAUT KETIKA SEDANG BERHIBUR PUSAT KARAOKE MILIK INUL DARATISTA DI MEGA MEGAMAS TERBAKARJAKARTA: Polis mengesahkan 12 orang terbunuh manakala 71 lagi cedera dalam kebakaran di pusat karaoke milik Ratu Dangdut Indonesia, Inul Daratista di Mega Megamas, Manado, Sulawesi Utara awal pagi Ahad.

14 KETUA CAWANGAN DALAM BAHAGIAN TELUK KEMANG SEPAKAT DESAK NAJIB UNDUR !VIDEO di atas adalah rakaman perjalanan sidang media sepenuhnya 14 Ketua Cawangan dalam Bahagian Teluk Kemang yang mendesak Presiden UMNO DS Najib Razak agar segera berundur sebagai Perdana Menteri.  Tindakan mereka dianggap BERANI memahami semangat BERANI yang telah jiwai sebagai ahli UMNO.

MOHD AFIQ BIN ROSLI BUDAK UITM JENGKA PEROGOL BERSIRI DAN BUNUH UNTUK JUAL ORGAN ???


AWAL pagi ini aku terima mesej menerusi applikasi WhatsApp dari nombor yang tidak pernah aku save. Itu biasa dan aku tak kisah pun.  Cuma kandungan mesej kali ini agak menarik perhatian... dan seperti biasa aku terfikir.. adakah ini benar ???

VIDEO : VIRAL WANITA DITENDANG, DIHERET HINGGA LEMBIK DAN DIROMPAK 2 LELAKI DALAM LIF DIRAKAM CCTV

rompakanlif

KUALA LUMPUR: Seorang wanita ditendang, diheret dan dirompak oleh dua lelaki di dalam lif di sebuah kondominium di Setapak pada minggu lalu.