Sunday 9 March 2014

#PRAYFORMH370 - PENTAGON SAHKAN PESAWAT TIDAK MELETUP

'HAKIM MAHKAMAH RAYUAN TIDAK FAHAM UNDANG-UNDANG' - ANWAR IBRAHIM


KAJANG 9 Mac - Ketua Umum PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim menyifatkan Hakim Mahkamah Rayuan tidak layak menjawat jawatan yang disandangnya kerana tidak faham undang-undang.

#MH370HILANG - MISTERI YANG BELUM TERUNGKAI.....


Penerbangan MH370 masih lagi hilang lebih 24 jam dengan 239 penumpang dalam pesawat, pihak berkuasa memperluaskan usaha mencari dan menyelamat ke seluruh Laut Cina Selatan dan termasuklah Selat Melaka.

#MH370HILANG - CHINA DAKWA JUMPA SERPIHAN PESAWAT ???


Beberapa serpihan pesawat dilaporkan ditemui di luar pantai Timur Barat Malaysia, namun ia masih belum dapat disahkan sebagai milik pesawat MH370 milik Malaysia Airlines yang hilang.

#MH370HILANG - LELAKI MISTERI DI DALAM PESAWAT ADALAH PENGGANAS UIGHUR ???


Berita tergempar muncul ketika ini apabila kehilangan pesawat MH370 dikaitkan dengan serangan pemisah Uighurs.

Spekulasi hangat ini bertiup kencang apabila sebuah blog yang baru dibuka mengeluarkan artikel yang mendedahkan beberapa maklumat penting.

#MH370HILANG - RADAR MILITARI KESAN PESAWAT BERPATAH BALIK ???


SEPANG: Siasatan awal ke atas rakaman radar militari menunjukkan ada kemungkinan juruterbang pesawat MH370 melakukan ‘air turn back’ atau berpatah balik ke Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA).

#MH370HILANG - 4 PENUMPANG MISTERI DALAM PESAWAT ???


SHAH ALAM - Perkembangan terbaru memetik Pemangku Menteri Pengangkutan, Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein sebagai mengesahkan bahawa empat penumpang MH370 yang masih hilang menggunakan pasport palsu.

#MH370HILANG - KENAPA PESAWAT TIDAK DIISYTIHARKAN TERHEMPAS ???


KUALA LUMPUR : Pesawat Boeing 777-200 milik Malaysia Airlines dalam penerbangan dari Kuala Lumpur menuju ke Beijing yang hilang sejak awal pagi Sabtu sehingga lewat petang masih belum lagi dapat disahkan nasibnya.