Tuesday 4 February 2014

( FOTO ) - MAYAT LELAKI BANGLA DITEMUI MATI TERGANTUNG


Mayat lelaki tergantung dipercayai warga Bangladesh dijumpai sekitar jam 6.30 petang tadi di Flat Seri Mutiara, Block B Putra Indah, Putra Heights, Subang Jaya, Selangor. Kes disiasat di bawah seksyen mati mengejut.

SEORANG LANS KOPERAL CAWANGAN KHAS DITEMBAK MATI DI KEPALAKUALA LUMPUR: Seorang anggota polis berpangkat Lans Koperal dipercayai dari Cawangan Khas Bukit Aman ditemui mati terbaring selepas ditembak di kepala di tepi jalan di Jalan Negeri Sembilan, Bukit Persekutuan di sini, sebentar tadi.

GEMPAR ! ADUN HUTAN MELINTANG KELUAR PKR !!!


GEMPAR !!!
ADUN PKR Hutan Melintang, Perak, Kesavan Subramaniam telah menghantar surat kepada Speaker DUN Perak dengan menyatakan hasrat ingin keluar dari parti PKR, serta-merta. Berita dipetik dari AgendaNews.

AWAS ! KOPIKO LA COFFEE DAN KOPIKO 3-IN-ONE MENGANDUNGI LEMAK BABI !


Info yang baru admin terima, mungkin anda telah mengetahui sebelumnya, KPDNKK telah mengesahkan bahawa kod  E 472 yang tetdapat di dalam kandungan Kopiko LA Coffee dan Kopiko 3 -in-one adalah lemak babi. 

BENARKAH ADA TEROWONG RAHSIA DI PUTRAJAYA ???


Anda mungkin pernah mendengar tentang terowong rahsia yang menghubungkan bangunan XXX sehingga ke Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA).

MASYA ALLAH.... BUDAK PEREMPUAN 12 TAHUN MAUT JATUH APARTMEN TAKUT DICEKUP BUAT MAKSIAT DENGAN 3 REMAJA LELAKI

DAMANSARA DAMAI - Bіmbаng dіri dіcеkuр ѕеlepaѕ kegіаtаn ѕumbаng bersamа tіgа remаjа lеlаkі dihіdu pеnduduk, ѕeоrаng budаk реremрuаn beruѕіа 12 tahun nekad bеrtindak alа Sрidеrman turun dаrі kawаѕan tаngki Tіngkаt 7 sebuah аpartmen untuk menyelаmatkan dіri.

BIADAP ! AHLI PARLIMEN PKR PERTIKAI KHUTBAH JUMAAT !!!


Polis wajar menahan Ahli Parlimen Penampang ini kerana kenyataannya yang dilihat jelas sekali cuba mencampuri urusan agama Islam di negara ini.