Wednesday 11 June 2014

ABBY NAFI 'DERA' SUAMI.... SIAPA YANG MENCAKAR FARHAN ???


HARI ini viral di dunia media sosial adalah mengenai suami Abby Abadi membuat laporan polis bahawa sepanjang perkahwinannya dia selalu didera secara fizikal dan mental oleh bekas isteri pelakon popular Norman Hakim itu. Baca selanjutnya ... di sini

MERTUA SETAN..... KOREK BIJI MATA MENANTU DENGAN PISAU DI DEPAN CUCU HANYA KERANA SALAH SANGKA !!!


LONDON : Seorang lelaki bertindak kejam terhadap menantu perempuannya dengan menikam kedua-dua belah matanya selepas tersalah sangka bahawa menantunya menjalinkan hubungan dengan seorang lelaki beragama Islam yang berasal dari Pakistan.

CAKAR SUAMI, MEMINTA-MINTA DI LUAR KEMAMPUAN.... PUNCA FARHAN CERAIKAN ABBY ???

 Farhan menunjukkan luka bekas cakaran Abby terhadap dirinya. (Kiri) Abby menunjukkan salinan laporan polis yang dibuatnya...

Masih ingat lagi 'Cakaran Harimau' oleh Ustazah Siti Nor Bahiyah. Iaitu sejenis teknik urutan yang dilakukan oleh isteri kepada  suami sebagai salah satu cara  layanan mesra dalam bergurau senda dan  terbukti teknik tersebut mampu meningkatkan lagi keintiman hubungan bersama. TETAPI gambar di atas bukanlah 'cakaran harimau' yang membawa kebahagiaan tetapi keruntuhan sebuah rumahtangga....

PELAJAR MALAYSIA DICULIK DAN DIROGOL DI BANDUNG - POLIS INDONESIA DAKWA HANYA REKAAN ???


JAKARTA – Terdapat keraguan dalam siasatan terbaru polis Bandung, Jawa Barat berhubung kes seorang pelajar wanita Malaysia di Universiti Padjajaran (Unpad) di Bandung, Jawa Barat yang mendakwa dia diculik dan dirompak pada bulan lalu.

HUBUNGAN SULIT DENGAN ABANG IPAR BERAKHIR, WANITA MAUT DIRANJANG


Hubungan sulit seorang lelaki bersama adik kepada isterinya bertukar tragedi apabila mayat wanita itu ditemui dalam keadaan berbogel dengan kesan lebam di leher di sebuah bilik hotel bajet.

PDRM NAFI SAHKAN MAKLUMAT PEROGOL BERSIRI DAN PENJUALAN ORGAN MANUSIA


SEJAK kelmarin, aku dihujani dengan maklumat yang disebarkan melalui aplikasi WhatsApp mengenai seorang lelaki yang dikatakan sebagai perogol bersiri sedang aktif mencari mangsa-mangsa terbaru sebelum membunuh dan mengambil organ-organ 'berharga' dari tubuh mangsa untuk dijual. Maklumat tersebut adalah seperti berikut :

CUKAI KATIL RM3/ROOM/NIGHT DI PULAU PINANG MULAI 1 JUN 2014.... LIM GUAN ENG CEKIK DARAH !!!


TAHUKAH ANDA..... Mulai 1 Jun 2014, setiap tetamu yang mahu menginap di bilik hotel di Pulau Pinang akan dikenakan CUKAI sebanyak RM3.00/room/night .... sahaja!!!

PDRM WUJUDKAN POLIS SYARIAH DI BAWAH JAKIM


PUTRAJAYA, 10 JUN - Kementerian Dalam Negeri kini bersedia menempatkan anggota Polis serta Pegawai di Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) sebagai Polis Syariah untuk membantu Jabatan berkenaan menangani kes-kes berkait dengan umat Islam di Malaysia. Menurut Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Zahid Hamidi, PDRM hanya menunggu Jabatan Perkhidmatan Awam mewujudkan jawatan berkenaan di JAKIM dan PDRM yakin mampu mengisi kekosongan berkenaan.

KENAPA ABBY FAILKAN CERAI ? DULU ABANG SAYANG, SEKARANG ABANG TAK PULANG !!!


Hasrat pelakon Abby Abadi yang masih menanti sinar agar dia dan Muhammad Noor Farhan Che Bakar, 24, kembali rujuk terpaksa melupakan impian itu kerana ia tidak mungkin menjadi kenyataan.

ISU WANITA KAHWIN DI KUIL KENA 'SERBU' JAIS : ZARENA - MAIS BERDAMAI, SALING MEMAAFKAN DAN PUJI-MEMUJI


Selepas seminggu, Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) dan pengantin kontroversi Zarina Abdullah Majid akhirnya berdamai dalam isu perkahwinannya mengikut upacara Hindu.

SADIS !!! KANAK-KANAK PEREMPUAN MAUT DI MALAM PERTAMA KETIKA 'BERSAMA' SUAMI....


SANAA - YEMEN : Seorang kanak-kanak perempuan lapan tahun di bandar Meedi, wilayah Hajjah, barat laut Yaman meninggal dunia pada malam pertama perkahwinannya dengan lelaki berumur 40 tahun, pada minggu lalu.

MAIZURA MOKHSEIN, PELAJAR UiTM PERTAMA MUNCUL PENDEBAT TERBAIK UNIVERSITI SELURUH ASIA


Pelajar undang-undang tahun akhir dari Universiti Teknologi Mara (UiTM) muncul pendebat terbaik baru-baru ini di United Asian Championship Debat (UADC) yang telah diadakan di Singapura.