Thursday 12 September 2013

ANAK-ANAK DHANI MILIKI KERETA SENDIRI..... DUL BAKAL DIDAKWA...???

Dul bakal didakwa

WALAUPUN belum pulih sepenuhnya, keadaan anak bongsu, Ahmad Dhani, Abdul Qodir Jaelani, 13, atau lebih dikenali sebagai Dul kini bertambah baik.

NABILA HUDA HIRIS HATI AMY...???

amy search

Berikut ialah kata-kata luahan perasaan Amy Search menerusi akaun Instagramnya. untuk tatapan anda:-
Ada yg menanti kepulangan atau panggilan seorng yg di kasihi dari pagi Syawal hingga berakhir nya Syawal. Walau pun sepi namun doa tetap di himpun hingga mati dn kemaafan tetap di beri…. KASIH IBU BAWA KE SYURGA,,, ”KASIH AYAH BERGALANG NYAWA,,, KASIHI LAH AYAH IBU KAMU SEPERTI MANA MEREKA SANGAT MENYAYANGI KAMU”

PLKN 'HIDANGKAN' KEMUDAHAN KOTOR, BERKULAT, BERULAT KEPADA PELATIH .....!!!


Kecewa dengan tahap kemudahan di satu kem di Balik Pulau, sekumpulan 200 orang pelatih mengemaskan barangan mereka dan bersedia untuk meninggalkan tempat tersebut.

2 GENGSTER INDIA MATI DITEMBAK DI MELAKA.... TAHNIAH PDRM...!!!

image

N.Surendran dan Latheefa Koya pastinya sedang mencari-cari jalan bagaimana hendak mensensasikan isu ini dan kemudian menimbulkan persepsi bahawa polis ada TRIGGER HAPPY yang menjadikan India sebagai mangsanya. Dan yang pastinya, N.Surendran yang merupakan pemimpin PKR yang telah ditugaskan untuk mengembalikan semula sokongan India kepada parti tersebut, akan memutarbelitkan isu ini dan berusaha sedaya mungkin memberitahu bahawa kedua-dua penjenayah tersebut merupakan orang baik, tidak pernah terlibat dengan jenayah dan telah dianiayai oleh pihak polis.

( VIDEO ) : PAS BENARKAN KRISTIAN GUNA KALIMAH ALLAH...???

BUKTI FARAH AF JATUH MUFLIS......

Farah-Diana-Anuar

Nama Farah Diana Anuar atau Faraf AF kembali menjadi perhatian ramai apabila sebuah akhbar memaparkan nama dan alamat Farah serta mendakwa bintang yang lahir dari program Akademi Fantasia musim kedua ini sudah muflis.

( FOTO ) : ACU PISTOL KEPALA BUDAK, WANITA MUDA DIBURU PEMINAT FB.....

FOTO yang dikongsi di Facebook ini mengejutkan ramai pengguna laman sosial.
London : Imej mengejutkan yang menunjukkan seorang wanita mengacu pistol ke kepala seorang kanak-kanak mencetuskan kebimbangan terhadap keselamatan mangsa.

UBAH SUAI LOGO PDRM...BUKTI SEKTOR AWAM DIKHIANATI STAFF SENDIRI....!!!TINDAKAN seorang grafik artis RTM mengubah suai logo PDRM yang dikesan semalam, perlu menjadi pengajaran kepada pihak-pihak berkaitan untuk membersihkan sektor awam dari macai pembangkang atau yang sebelum ini mengaku pro BN tapi sekarang sudah cenderung ke arah dubor Anwar Ibrahim.

HAMPIR SEPARUH PELATIH POLIS TAK TAHU MENGUCAP, MANDI JUNUB...???


Datuk A Kadir Jasin mendedahkan terdapat polis yang kurang pendidikan agama. Beliau mengakui semua kerjaya menghadapi masalah kerana sistem pemdidikan negara yang didakwa kurang baik.