Saturday 22 June 2013

GEMPAR !!! GURU BAHASA MANDARIN MENGAJAR SAMBIL TELANJANG..... !!!!


Sebuah klip video dari penyiar Rusia membuat heboh dunia maya di China. Presenter wanita itu mengajar bahasa Mandarin sambil telanjang.

( VIDEO ) : KEKECOHAN #BLACKOUT505#BLACKOUT505 : ( FOTO ) ANTARA PEMIMPIN 'TERLAMPAU' YANG 'MELAMPAUKAN DIRI' UNTUK HADIR....


Tengku Adnan Tengku Mansor dan OCPD Dang Wangi, ACP Zainuddin di depan padang merbuk

#BLACKOUT505 : ( FOTO ) DI ANTARA PROVOKASI HARAM DAN SUASANA YANG SEMPAT DIRAKAMKAN.....


SEHARI SEBELUM HIMPUNAN PARA HARAMJADAH......Beberapa lakaran yang disebarkan melalui laman Facebook oleh penyokong pembangkang berhubung cara-cara untuk melakukan provokasi ke atas anggota polis ketika menyertai perhimpunan haram tajaan Anwar Ibrahim di Padang Merbok, Kuala Lumpur.

Perbuatan itu dikesan dilakukan melalui laman-laman blog, Facebook dan Twitter yang antara lain mahu peserta perhimpunan melakukan provokasi ke atas polis.

PADA HARI PERHIMPUNAN... 22 Jun 2013

Pada mulanya kelihatan hambar...

#BLACKOUT505 YANG HARAM DAN HAMBAR

Di bawah adalah suasana hambar yang diambil di sekitar Masjid Negara pada pukul 10:30 pagi. Hambar.Difahamkan ramai pihak dalam NGO-NGO yang terlibat dengan perhimpunan Black505 yang kecewa dengan penyelaras perhimpunan kerana suara mereka supaya ahli parlimen memboikot majlis angkat sumpah di Parlimen pada 24hb Jun ini, telah disampahkan oleh pakatan pembangkang.

Ikuti seterusnya.... di sini