Wednesday 23 October 2013

( FOTO ) : JUPE BERBIKINI DI TEPI PANTAI SELEPAS ACARA PERTUNANGAN....


Julia Perrez memang sudah terkenal dengan foto-foto berani yang dimuat naik sendiri oleh beliau di akaun Instagram. 

MAYAT GADIS DALAM BEG PAKAIAN : SUSPEK SUDAH TERLAMBAT UNTUK MENYESAL.....


PETALING JAYA : "Kenapa anda melakukannya?" tanya para pemberita apabila suspek pembunuh Ng Yuk Tim dibawa masuk ke dalam Mahkamah Majistret Petaling Jaya pada pagi Rabu.

'SARAVANAN' DIBURU UNTUK JADI TUKANG SEMBELIH BABI DI SEKOLAH ..... !!!!!!!!!!


DI-SEBABKAN MULUT BADAN AKAN BINASA.....

Laporan Sin Chew Daily semalam memetik kenyataan ketua polis daerah Serdang ACP Abdul Razak Elias, bahawa pasukan itu membuka siasatan ekoran laporan yang dibuat oleh guru besar sekolah tersebut.

( FOTO ) : 3 MAUT, 2 MASIH HILANG - BANJIR LUMPUR DI CAMERON HIGHLANDS


DUA pekerja warga asing, dipercayai  warga Bangladesh dan Indonesia (wanita) terbunuh manakala beberapa lagi dipercayai masih hilang dalam kejadian banjir di sekitar tebing Sungai Bertam, Ringlet dekat sini.

PEMILIHAN SEMULA NKPUM : AZWANBRO MENANG DI SABAK BERNAM DAN GELANG PATAH


GELANG PATAH : Sayap Pemuda UMNO bahagian Gelang Patah memilih Khairul Azwan Harun sebagai Naib Ketua Pemuda dalam pemilihan semula yang diadakan pagi tadi.

BN VS PAS DI PRK DUN SG. LIMAU


YAN: Pilihan Raya Kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Sungai Limau menyaksikan saingan dua penjuru apabila hanya wakil Barisan Nasional (BN) dan PAS menyerahkan borang pencalonan masing-masing sehingga proses penamaan calon ditutup pada pukul 10 pagi Rabu 23/10/2013.

STATUS TERAKHIR NOREEN NOOR DI FB


Noreen Noor ada memuat naik status mengenai kisah tentang jenazah disembahyangkan 70,000 malaikat dalam akaun Facebooknya.

Status Noreen itu merujuk kepada kisah bagaimana malaikat memberikan kemuliaan ke atas Muawiyah yang meninggal dunia.

Semasa hidupnya, Jibril memberitahu Rasululllah yang Muawwiyah sering membaca Surah Al-Ikhlas di waktu malam, siang, pagi, waktu duduk, waktu berjalan, waktu berdiri, bahkan dalam setiap keadaan.

CARA KRISTIAN MENTAFSIR 'TUHAN'


Jika dilihat daripada faktor sejarah, penyebaran agama serta penginstitusion Islam dan Kristian jelas berbeza biarpun mempunyai asal usul kebudayaan agama ‘Abrahmite'.

'LAKSANAKAN HUDUD DALAM KELUARGA'

Peguam Khairul Azam (popular dgn nama Buzz Azam)

Pagi tadi (kelmarin) saya berceramah tentang Perlembagaan Persekutuan di hadapan mahasiswa yang bakal melanjutkan pelajaran ke luar negara.

DAP MAHU JADIKAN PENANG MILIK MUTLAK CINA .... ???


Pintu masuk Projek Taman Perumahan berhampiran Persimpangan Bulatan ke Airport Pulau Pinang menggunakan tulisan Cina sepenuhnya…….adakah P.Pinang sudah menjadi Mini Cina?…..adakah Perumahan itu Khas untuk Orang Cina?….adakah Orang Melayu dan India P.Pinang tidak mampu beli rumah lagi….Adakah ini TIDAK RACIST ?

HUKUM SYARIAH AKAN DILAKSANAKAN DI BRUNEI, MULAI APRIL 2014

Brunei Darussalam Laksana Hukum Syariah Mulai 2014 - Terbakor


Brunei Darussalam akan memberlakukan hukum syariah mulai tahun depan. Pernyataan tersebut disampaikan Sultan Hassanal Bolkiah pada Selasa, 22 Oktober 2013.

CALON PAS PRK DUN SG. LIMAU PROMOSI AKAUN BANK MINTAK SEDEKAH UNTUK KEMPEN .....???

 

Mohd Azam, 37, bapa kepada lima anak, merupakan cucu kepada 'tiga ulama besar Kedah', kata Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang.  Mohd Azam, merupakan anak kelahiran sekolah Pondok Bukit Besar yang terletak dalam kawasan DUN berkenaan.

POKOK HIASAN BERACUN DI RUMAH ANDA.....

Jauhi Pokok Ini Dari Anak & Keluarga
Anda

PERSEMPADANAN SEMULA KAWASAN PILIHANRAYA PARLIMEN LUMUT


Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Perak, Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir menyifatkan cadangan persempadanan semula kawasan Lumut untuk pilihan raya akan datang merupakan idea yang baik.