Sunday 5 April 2015

HARIAN METRO TOKOK TAMBAH CERITA SEBENAR PENGANTIN KENA 'SAMAN' !!!


SEMALAM, satu gambar memaparkan seorang pengantin lelaki ditahan polis dalam satu sekatan jalan raya akibat kegagalan fungsi lampu brek ketiga kereta, telah dikongsikan ramai pengguna laman sosial.

MEDIA SOSIAL 'CEMAR' MARUAH HAFIZAL ???


Seorang individu bernama Hafizal, 27, merayu agar gambar kad pengenalannya tidak disebarkan lagi kerana tindakan itu mencemarkan imej serta maruahnya.

BELASUNGKAWA TAN SRI JAMALUDIN JARJIS

KUALA LUMPUR: Tan Sri Dr Jamaluddin Jarjis, yang terkorban dalam nahas helikopter di Kampung Sungai Pening, Semenyih dekat sini, petang semalam, adalah seorang insan yang memiliki pelbagai bakat istimewa.

WOW ! TOPI KELEDAR JET PEJUANG F-35 LIGHTNING II BERNILAI RM1.46 JUTA !


Juruterbang yang menerbangkan jet pejuang paling canggih di dunia, F-35 Lightning II yang bernilai AS$1 trilion (RM3.66 trilion) akan dilengkapi topi keledar terkini berharga AS$400,000 (RM1.46 juta).

SABOTAJ PUNCA HELIKOPTER MELETUP DI UDARA DAN TERHEMPAS.... INGAT LAGI NAHAS HELIKOPTER YANG MENGORBANKAN TAN SRI YAHYA AHMAD DAN ISTERI ???


Astro AWANI menemubual seorang juruterbang helikopter berasingan ketika kejadian.

Beliau yang hanya ingin dikenali sebagai Kapten Lee menjadi saksi di udara, sedang terbang dari Johor ke Subang, menyaksikan nahas berlaku.

FOTO-FOTO TERAKHIR ALLAHYARHAM TS JJ SEBELUM NAHAS.....


Dipetik dari blog TFK : Kalau boleh semua orang hendak menghembuskan nafas terakhir secara selesa. Walaupun ada juga yang mahu riwayatnya berakhir di medan memperjuangkan Islam seperti Syaidina Khalid Al-Walid r.a yang akhirnya meninggal dunia di atas katil.

KANAK-KANAK PEREMPUAN MAUT TERJATUH DARI TINGKAT 7 DI PUTRAJAYA


PUTRAJAYA - Seorang kanak-kanak perempuan berumur 4 tahun dilaporkan terjatuh dari tingkat 7 Blok B, Kuarters Perumahan Penjawat Awam di Presint 14, hari ini (semalam).

BEKAS CALON KETUA PEMUDA UMNO MALAYSIA TULIS STATUS FACEBOOK SEPERTI ORANG TIADA AGAMA ???

syed rosli 1

Kuala Lumpur – Bekas calon jawatan Ketua Pemuda UMNO Malaysia, Syed Rosli Jamalulail mendakwa mangsa nahas helikopter yang meletup petang tadi sebagai hukuman tuhan terhadap pengkhinat negara.