Sunday 13 July 2014

UMIE AIDA MASIH BERSTATUS DATIN.....


Syukur alhamdulillah, walaupun banyak berita sedih kita dengar pada Ramadan ini seperti pemergian penyanyi kesayangan ramai, Datuk Sharifah Aini, Linda Rafar kehilangan cahaya mata dan Gaza diserang Zionis Laknatullah, tetapi ada berita gembira Cik Pang terima membabitkan rakan artis kita.

BRIGED AL-QASSAM YANG DIGERUNI


Al-Qassam Brigade atau Briged Al-Qassam merupakan barisan pejuang bergelar Komando Qassam atau Briged Ezzedeen Al-Qassam yang amat digeruni oleh tentera rejim Zionis. Nama Al-Qassam diambil sempena nama pejuang Sheikh Izzuddin al-Qassam yang berasal dari Syria yang telah terkorban syahid di Ya’bad, Palestin bagi mempertahankan bumi ini daripada penjajahan Inggeris pada tahun 1935.

SIAPAKAH WANITA MISTERI DERMA GELANG EMAS UNTUK KANAK-KANAK GAZA ???


Pejabat Aman Palestin hari ini menerima satu sampul surat kiriman seorang hamba Allah. Ia ditujukan kepada kanak-kanak di Palestin bersama seutas gelang emas. 

AWAS !!! NGO TUKAR NAMA DEMI AGENDA MEMUSUHI ISLAM TERLAKSANA !!!Taktik terbaru puak menentang Islam ialah menjenamakan semula nama gerakan mereka. Namun Intipatinya tetap sama dan juga diwakili orang yang sama.

ALFATIHAH : 2 ANGGOTA PDRM MAUT KETIKA DICULIK DALAM SERANGAN PENGGANAS DI PULAU MABUL


Bumi Sabah digegar sekali lagi dengan serangan dipercayai daripada Pengganas Sulu lewat tengah malam tadi. Kejadian berlaku berhampiran Pulau Mabul dibawah kawalan ESScom,telah mengorbankan seorang Anggota Polis yang ditembak Pengganas Sulu selepas Anggota Polis yang membuat rondaan berjaya mengesan pengganas tersebut.

KENYATAAN MENYOKONG ISRAEL... LEBIH BAIK ANWAR TUKAR KEWARGANEGARAAN !!!Saat ini umat Islam di seluruh dunia hanya mampu melihat dan menangisi nasib rakyat Palestin di Semenanjung Gaza yang sedang bermandi darah dihujani peluru bersimpang siur dan bedilan puluhan roket oleh askar Zionis Israel.