Monday 7 July 2014

BENAR-BENAR BERLAKU.... SOLAT 2 IMAM SERENTAK DI DALAM SATU MASJID DI KELANTAN !!!


RANTAU PANJANG – Ramadan yang mulia dicemari dengan insiden di mana berlaku solat membabitkan dua imam serentak di Masjid Pondok Banggol Stol, Meranti semalam.

KEPERGIAN ALLAHYARHAMAH BIDUANITA NEGARA : TIADA MAJLIS TAHLIL, AKAUN FB DITAMATKANTiada majlis Tahlil Arwah akan diadakan untuk Allahyarham biduanita negara Datuk Sharifah Aini, kerana majlis seperti itu hanyalah dianggap sebagai amalan dan bukan sesuatu yang mesti dilakukan.

JURURAWAT RAKAM VIDEO NEYMAR DALAM KESAKITAN AKAN DIPECAT !!!


SAO CARLOS : Kecederaan Neymar Jr. menjadi topik utama Piala Dunia di Brazil selepas doktor pakar yang merawat beliau mengesahkan Neymar terpaksa direhatkan akibat patah tulang vertebra.

BANGLO YUSOF HASLAM DIPECAH MASUK


Rumah penerbit dan pengarah Datuk Yusof Haslam dipecah masuk sekumpulan tiga lelaki bertopeng di Taman Melawati, Hulu Kelang, di Kuala Selangor awal hari ini.

BERITA PALSU : TUKAR MYKAD BAHARU UNTUK BELI PETROL SUBSIDI MULAI SEPTEMBER


PUTRAJAYA : Orang ramai dinasihati agar tidak mempercayai penyebaran maklumat palsu mengenai arahan penukaran MyKad baharu untuk melayakkan pembelian petrol dengan harga subsidi.

BAPA PUKUL MAUT REMAJA INGIN BEKERJA MEMBANTU KELUARGA DITAHAN POLIS

Post Pic

ALOR GAJAH : Polis berjaya menahan seorang lelaki yang dipercayai membunuh anaknya menggunakan sebatang kayu, awal pagi tadi. 
 
Suspek yang berusia 52 tahun ditahan kira-kira jam 2.30 pagi di sebuah rumah sewa di Jalan Melekek, Kampung Padang di sini. 

AWAS !!! IKAN PATIN TERNAK DIBERI MAKAN BANGKAI BABI DI BATU GAJAH, PERAK !!!


GAMBAR dan maklumat yang diperolehi dari blog CucuTokSelampit, mungkin akan membuatkan anda terasa loya dan jijik terhadap ikan patin ternah.  Tahukah anda ikan patin ternak di sekitar Batu Gajah, Ipoh, Perak sebenarnya diberi makan babi sekor-sekor bagi menggalakkan tumbesarannya.

POLITIK MATANG : KP UMNO KLUANG BERSAMA-SAMA AHLI PARLIMEN (DAP) KLUANG EDAR KURMA DI BAZAR RAMADHAN

Embedded image permalink


KUALA LUMPUR : Ketua Pemuda UMNO Kluang Datuk Khairul Anwar Rahmat hari ini menjemput Ahli Parlimen Kluang Liew Chin Tong untuk sama-sama melawat bazar Ramadan di Bandar Kluang.

REMAJA LELAKI MAUT DIBUNUH BAPA KERANA INGIN BEKERJA TATKALA PILU MELIHAT IBU DAN ADIK-ADIK BERBUKA PUASA HANYA DENGAN BUBUR NASI DAN AIR SEJUK !!!

Foto

ALOR GAJAH : Seorang abang yang tidak tahan melihat sembilan adik hanya berbuka bubur nasi dan air kosong, dibelasah dengan kayu sampai mati oleh bapanya selepas menyatakan hasrat mahu keluar bekerja bagi mencari rezeki.