Saturday 11 April 2015

APA KE JADAHNYA PELAJAR SENIOR DAN USTAZAH SEBUAH MADRASAH DI PUCHONG BULI KAW2 PELAJAR PEREMPUAN BERUMUR 8 TAHUN

Rozana dan Azman menunjukkan keadaan anak mereka sebelum (kiri) dan selepas menuntut di madrasah tersebut.

SHAH ALAM – Impian seorang ibu untuk melihat anaknya bergelar ustazah hancur berkecai apabila anak bongsu daripada empat beradik itu didera mental dan fizikal oleh sekumpulan pelajar senior di sebuah madrasah di Puchong, di sini.

ISTIADAT PERTABALAN BUKAN PESTA UNTUK BERMEWAH DAN BERMEGAH - SULTAN NAZRIN


KUALA KANGSAR – Sultan Perak Sultan Nazrin Shah bertitah istiadat pertabalan baginda sebagai Sultan Perak ke-35 bukan untuk bersuka-suka dan berpesta-pesta tetapi untuk memelihara adab, adat dan budaya bangsa.

GEMPAR ! PINTU KE NERAKA DITEMUI DI CHINA !

2

China – Penduduk di Urumqi dikejutkan dengan lubang misteri selebar tiga kaki yang mengeluarkan api. Lubang berkenaan amat panas dengan suhu yang diukur pada jarak dua meter adalah 792C.

PRESIDEN EQUADOR DAN KANAK-KANAK YANG MEMALUKANNYA.....

2
Correa ketika merakam gambar dengan seorang kanak-kanak yang akhirnya menyebabkan beliau dimalukan di laman sosial.

NEW YORK – Sikap mesra yang ditunjukkan oleh Presiden Ecuador, Rafael Correa memakan diri apabila beliau dimalukan dengan tulisan yang tertera pada baju seorang kanak-kanak.

SULTAN TIDAK PERKENAN PENGGUNAAN 'KITA LAWAN' UNTUK KONTINJEN SUKMA SELANGOR 2016


SUBANG JAYA, 11 April - Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah bertitah bahawa baginda tidak berkenan dengan penggunaan slogan "Kita Lawan" untuk kontinjen Selangor yang akan beraksi di temasya Sukan Malaysia (SUKMA) 2016.