Thursday 30 January 2014

SYARIFAH SAKINAH TAYANG BODY LA PULAK....


Jika beberapa waktu dulu, Syarifah Sakinah 'giler' dengan perangainya yang memuat naik video tidak senonoh di laman Keek dan Youtube, kini kegilaannya tampil dengan tubuh lebih seksi dan menyihatkan apabila memuatnaik gambar tubuhnya yang semakin mantap dan fit di akaun Instagram miliknya.

CHEF WAN 'MENGAMUK' !!! NASI LEMAK 'TELANJANG' DALAM PENERBANGAN MAS ???


SIAPA yang tak kenal chef selebriti terkemuka Malaysia, Chef Wan? Bukan sahaja ‘otai’ dalam bidang masakan, malah namanya sudah berdiri setanding dengan chef-chef terkemuka antarabangsa.

#PRK DUN KAJANG - YUKTES VIJAY DEDAH KERAKUSAN ANWAR


Kerakusan Anwar untuk berkuasa di Selangor semakin jelas ketara.Alamat di kad pengenalannya juga sudah di tukar ke alamat di Kajang.Alamat kediaman Anwar Ibrahim sebelum ini adalah di Bukit Segambut.Permatang Pauh pula kini sudah tidak ada lagi dalam hati Anwar kerana terlalu sibuk dengan agenda politiknya di Selangor.

ANWAR NAK JADI MB.... JANGAN SALAHKAN NAJIB !!!


Datuk Seri Najib Razak menegaskan kemelut dalaman Parti Keadilan Rakyat (PKR) sehingga membawa kepada pilihan raya kecil Kajang adalah masalah dalaman parti itu dan jangan dikaitkan dengannya.

AWAS !!! PENIPU LICIK BEROPERASI DI UNIVERSITI DI SELURUH MALAYSIA !!!


SILA BERI PERHATIAN 

Lelaki ini telah beroperasi dengan modus operandinya iaitu menipu ratusan pelajar-pelajar IPT SELURUH MALAYSIA!!! 

MALANG BUDAK PEREMPUAN BERUMUR 10 TAHUN, DICULIK, DIROGOL, DILIWAT DAN DITOREH KEMALUAN....


Seorang kanak-kanak menempuh detik hitam bukan hanya dirogol dan diliwat, tetapi menerima 18 jahitan di kemaluan akibat ditoreh dengan senjata tajam apabila enggan melakukan seks oral, oleh lelaki yang menculiknya di Muar, kelmarin.