Tuesday 22 January 2013

'YB TUPAI' LUBUK MERBAU....19 JAN 2013 BARU BARU NI AKU RASA ADALAH HARI PALING BURUK BAGI PAS KHASNYA HAJI ZAINUDDIN DI LUBUK MERBAU.

LUBUK MERBAU YANG JATUH KE TANGAN PAS PADA PRU 12, SEBENARNYA MEMANG DERITA LIMA TAHUN INI. RAMAI PENGUNDI MERUNGUT KERANA KESILAPAN MEREKA MENGUNDI PAS YANG DIWAKILI HAJI ZAINUDDIN.

TERGEMPAR !!! VIDEO GAMPANG STYLE DAP ADA ROSMAH...???!!!


Selain babak cincin berlian dalam video ‘Ubah Rocket Style’ yang awal (2012), ada adegan baru versi 2013.
Ia memaparkan bab ‘Rosmah’ dikejar oleh seorang pengantin perempuan yang sedang menggertak beliau dengan ayunan raket badminton.
Rujuk silang senikata video Namewee (min 1:15)
“Perkahwinan [jaguh badminton Lee Chong Wei] yang indah
dirosakkan oleh si gemuk sukahati dia je
nak selit antara pengantin dengan cincinnya”

Screenshot (klik)

PEJABAT KARPAL KENA SERBU, PESURUHJAYA PAS PULAU PINANG LEMBIK....???? KAH! KAH! KAH!


TERBUKTI BAHAWA DAPIGS BUKANLAH RAKAN KONGSI POLITIK PAS YANG SESUAI. PAS DIPERALAT OLEH DAP UNTUK MENDAPAT UNDI MELAYU. ITU SAHAJA.

Ikuti seterusnya....

PANASZZZ !!! HUTANG PILIHANRAYA BEKAS EXCO MASIH TERTUNGGAK RM140K


Masa minum di restoran Sudut Cahaya berhampiran bangunan PAS di Jalan Dato' Pati Kota Bharu tengah hari semalam saya berjumpa dengan kawan lama, bekas wakil rakyat PAS yang kini sudah jadi veteran namun masih aktif berkerja untuk kelangsungan PAS. Dia bolehlah saya anggap sebagaiadviserparti secara tidak rasmi.

NAHAS MARAH KARPAL..!!! NASRUDIN BAKAL DI TENDANG....???


“Marah” sungguh Ketua Dewan Pemuda PAS, Nasrudin Hasan Tantawi pada Presiden DAP, Karpal Singh, yang mahu Majlis Syura PAS mengkaji semula tentang penggunaan kalimah “Allah” di dalam Bible versi bahasa Melayu di Semenanjung Malaysia.
Dalam kenyataannya kepada media baru-baru ini, Nasrudin mahu Karpal agar tidak turut campur dalam hal ehwal “rumahtangga” PAS dan dia menegaskan bahawa Dewan Pemuda pimpinannya menyokong keputusan tersebut.

AZMIN...!! MAK TOM JATUH KAT BILIK AYOR KETIKA UMI HAFILDA SEDANG BERSANDING..... BETUL KE...???

Mak Tom Jatuh Bilik Air Di Malam Persandingan Anaknya


KL, 21 JAN 2012 : Murai Batu rasa tak perlulah Murai Batu jelaskan siapa itu Mak Tom. Sebab, nama Mak Tom tu dah cukup sinonim dengan industri hiburan tanah air. Apatah lagi bila dia adalah ibu kandung kepada pengacara laser lagi kontroversi iaitu Azwan Ali yang pernah mengecohkan program Masterchef Selebriti Malaysia serta menambahkan lagi sensasi dalam program Propaganza menerusi segmen Katanya.

Malah, waktu diserang oleh 4 pengacara wanita di dalam program Primadona tidak lama dulu, Azwan sempat mempromosikan rendang Mak Tom yang memang terkenal di kalangan rakan-rakan selebriti dan pihak media.

PANASZZZ !!! USTAZ BADRUL AMIN ZALIMI ISTERI KE-2 SEBELUM DICERAIKAN...???!!!

Ramai rakan-rakan blogger melaporkan Ustaz Badrul "burit" mengahwini isteri orang, Zatiawani yang dia telah ditangkap basah di Kuantan tahun lepas.

Seiring dengan itu, Badrul telah ceraikan isteri keduanya. Silapnya gambar yang disiarkan adalah gambar Inafiona bersama Badul "burit" dalam pakaian warna putih.

Kami pernah menulis menjelaskan Inafiona bukan isteri kedua tapi ketiga. Baca SINI
TERKINI...SYED MOKHTAR HANYA KE-8 TERKAYA DI MALAYSIA.... TAPI KENAPA DAP DENGKI SANGAT PADA BELIAU...???
1. Tan Sri T. Ananda Krishnan (Usaha Tegas) - RM30.56 billion1. Tan Sri T. Ananda Krishnan (Usaha Tegas) - RM30.56 billion


2. Robert Kuok (Kuok Group) - RM29.40 billion
2. Robert Kuok (Kuok Group) - RM29.40 billion


3. Tan Sri Teh Hong Piow (Public Bank) - RM15.10 billion
3. Tan Sri Teh Hong Piow (Public Bank) - RM15.10 billion

ANDA BERANI CUBA....??? TAYANG PUNGGUNG SENDIRI DAPAT 90K LIKE..

.

Meskipun pada mulanya berita ini pasti sukar percayai oleh sekalian Beliebers seluruh dunia. Tapi hakikatnya, sambil menggeleng kepala, para peminat tegar Justin Bieber nampaknya menerima kelakuan jelik idola kesayangan mereka.

USTAZ HARON DIN BAKAL DI TENTANG OLEH USTAZ FATHUL BARI DI ARAU, PERLIS...???

Blog pro pembangkang mengatakan bahawa... UMNO sangat takut dengan ramalan Tun Daim Zainuddin  yang mengatakan bahawa PRU 13, BN hanya akan menang 3 buah negeri je..


Maka mereka pun menulis.......
Ini maknanya Perlis juga mungkin tumbang.
Jadi blogger pencacai dikerah untuk terus serang kredibiliti Dr Harun Din. Kononnya Dr Harun Din akan keluar PAS. Demer nak buat penyokong Dr Harun Din sangsi terhadap keikhlasan perjuangan ulama ini dalam PAS.
Kenapa?
Kerana kajian demer mendapati pengaruh Dr Harun Din amat kuat di Perlis, khususnya di Arau. Penyokong PR di Arau adalah penyokong tegar yang sukar digugat. Bukan itu sahaja bilangan penyokong tegar ini telah bertambah!
Sudah sah UMNO akan letak Us. Fathul Bari untuk menentang Dr. Harun Din di Arau.
Tetapi kedudukan Fathul Bari tidak menonjol di Arau berbanding Dr Harun Din. Tapi dia perlu kemenangan ini demi masa depan periok nasinya!
Sasaran sekarang ialah pengundi atas pagar!
Pengundi atas pagar ini wajib ditarik supaya menyokong UMNO. Caranya ialah dengan menggoncang kredibiliti Dr Harun Din sebagai pemimpin PAS.


Lihat perkataan 'sudah SAH UMNO akan letak Us. Fathul Bari utk menentang Dr. Harun Din di Arau'. 

Depa lebih terror nampaknya menetapkan calon-calon UMNO yang akan menentang calon-calon depa....!!!

Pengesahan dapat dari mana tu Yong oiiii......????!!!