Wednesday 15 January 2014

SETIAUSAHA PENGELOLA PKR 'KERJAKAN' AMY SEARCH SAMPAI MUFLIS !!!


Wan Azizah Wan Ismail, Presiden PKR dikhabarkan sedang bertungkus lumus dan memujuk Setiausaha Pengelola PKR, Radin Shamsul Kamar agar menyelesaikan segera masalahnya dengan penyanyi rock terkenal Malaysia, Amy Search setelah penyanyi terbabit mengambil pendekatan Facebook untuk meluahkan perasaannya setelah dianiayai oleh Radin Shamsul Kamar.

GURU WANITA TERSEREMPAK LEMBAGA HITAM : 50 MURID SMK TANJUNG PUTERI RESORT DISERANG HISTERIA

Post image for EKSLUSIF! 50 PELAJAR SMK TANJUNG PUTERI DISERANG HISTERIA

Percaya atau tidak, lebih 50 pelajar perempuan Sekolah Menengah Kebangsaan Tanjung Puteri Resort, Pasir Gudang, di sini, diserang histeria pada kira-kira 7 pagi tadi.

PUKUL ANAK TIDAK TUNAIKAN SOLAT, SUAMI ISTERI DITAHAN POLIS SWEDEN


Kuala Lumpur : Nasib sepasang suami isteri rakyat Malaysia yang ditahan pihak berkuasa Sweden sejak pertengahan Disember lalu, kerana memukul seorang anak mereka yang enggan bersolat akan ditentukan esok.

PORTAL RASMI PAS FITNAH PROF. DIRAJA UNGKU AZIZPortal rasmi milik parti Pas, Harakahdaily.net terbukti hanyalah portal 'cap ayam' dan medium propaganda jahat Pas untuk menipu dan memanupulasi fikiran rakyat.

BUMI ISRAEL 'BERGEGAR' KETIKA MAYAT ARIEL SHARON DITANAM ???


TEL AVIV  -  Isnin lalu, ketika pembunuh masyarakat Islam Palestin, ariel Sharon hendak dikebumikan, utara Israel telah mengalami gempa bumi berukuran 3.5 skala Richter.

'SULTAN MELAKA' HANYA BERMOTIFKAN WANG ???

rakyatnews_raja

MELAKA 15 Jan - Individu yang mendakwa dirinya 'Sultan Melaka' Noor Jan Tuah hanya memanipulasi orang ramai untuk kepentingan peribadinya.

POLIS AMBIL KETERANGAN 4 INDIVIDU KES SJKC PAKSA GURU ISLAM BUKA TUDUNG

Siasatan berhubung kes seorang guru mualaf di sebuah sekolah  yang diarahkan membuka tudung, di Kota Tinggi, selesai.
Ketua Polis Daerah Kota Tinggi, Superintendan Rahmat Othman mengesahkan telah mengambil keterangan daripada empat individu berhubung isu tersebut.
Siasatan guru mualaf diarah buka tudung selesai

SURAT PENTING UNTUK MACAI PEMBANGKANG !!!


PERHATIAN...!!!

Surat di atas adalah surat dari PM Kepada Pengerusi Persekutuan Kristian Malaysia (CMF)...

UMNO SELANGOR PERTAHANKAN PUSAT GIATMARA SELAYANG DARI DITUTUP

alt

KUALA LUMPUR 15 Jan - Badan Perhubungan Umno Selangor akan mempertahankan kawasan tanah yang diduduki Pusat GiatMara Selayang walaupun telah diarah berpindah oleh kerajaan negeri Selangor bermula hujung tahun lepas.

NOTA KANAK-KANAK 9 TAHUN ANAK PENYOKONG PAS !!!


Inikah impian seorang bapa terhadap cita-cita anaknya..

Inikah impian yang wajar kepada anak generasi kita..

Yang menariknya dia pro Nik Aziz Nik Mat..... BACA LAGI DI SINI

PELAJAR UNIMAS HILANG, DITEMUI MATI DIPERCAYAI DIBUNUHKUCHING – Mayat seorang pelajar wanita ditemui dalam parit di kampus universiti berkenaan di Kota Samarahan di sini lewat hari ini dan dipercayai dibunuh.