Monday 5 May 2014

( FOTO ) : GEMPA BUMI SEDERHANA DI THAILANDKUALA LUMPUR : Gempa bumi sederhana berukuran 5.6 pada skala Richter melanda Thailand pada 7.08 malam ini. 

( FOTO ) : BAYI DIBUANG DALAM BEG JKR !!!


ASTAGHAFIRULLAHAL'AZIM............

MILIK siapakah bayi ini? Apakah bangsa ibunya? Apakah agama anutan ibunya??? Sekalipun bayi itu mungkin tidak dikehendaki kehadirannya...mengapa setelah sembilan bulan mengandungkannya, bersusah payah melahirkannya.... bayi itu dibuang begitu sahaja? Tidak adakah naluri keibuan....belas kasihan mahupun KEMANUSIAAN di hati ibu? Jika tidak....memang sangat sesuai jika siibu digelar sebagai IBU DURJANA!!! Anggap aja itu perkataan 'bersangka baik' !!!

DIFAHAMKAN.... Lokasi kejadian (bayi tersebut ditemui)... Jalan Dusun Muda, Belakang Petronas Dusun Muda...... di tepi parit air. Musykil dengan logo JKR pada beg tersebut !!!

REBAHNYA SEORANG PEJUANG......


SEORANG anggota Polis yang mengambil bahagian dalam perbarisan sempena Perasmian Persidang Dewan Undangan Negeri di bangunan Dewan Undangan Negeri rebah ketika menunggu ketibaan Yang Dipertua Negeri Tan Sri Abdul Taib Mahmud, kerana cuaca panas yang tidak menentu. FOTO Nadim Bokhari 

(VIDEO) : CCTV RAKAM 2 LELAKI ROMPAK DAN CABUL WANITA DEPAN RUMAH


Dua orang wanita India yang dipercayai hendak melawat saudara mereka telah keluar daripada kereta dan menuju ke pintu pagar.

AKTA HASUTAN : TERESA KOK DIDAKWA DI MAHKAMAH ESOK

alt

KUALA LUMPUR 5 Mei  :
Ahli Parlimen Seputeh, Teresa Kok akan didakwa di mahkamah esok berikutan penyiaran video kontroversi Tahun Baharu Cina berjudul  'Onederful Malaysia' yang melibatkannya sebelum ini.

ISU KALIMAH ALLAH : MAHKAMAH TINGGI TOLAK PERMOHONAN GEREJA SIB


Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur pada Isnin menolak permohonan Gereja Sidang Injil Borneo (SIB) untuk mendapatkan kebenaran bagi mencabar keputusan Kementerian Dalam Negeri (KDN) melarang pengimportan bahan terbitan Kristian yang mengandungi kalimah Allah.

NASA TEMUI YAKJUJ DAN MAKJUJ DI DALAM PERUT BUMI ???


WASHINGTON — Weekly World News telah mendedahkan tentang penemuan mengejutkan mengenai satu kaum primitif yang di panggil Mole People hidup 20 batu di bawah tanah, menggunakan terowong rahsia untuk memasuki United States! Penemuan ini telah dibuat bukan oleh ahli kaji purba, tetapi oleh saintis NASA yang menggali jauh ke dalam Bumi – dan mereka cuba menyembunyikan kewujudan kaum ini dari pengetahuan awam ..

'RAJA PEDOFILIA' SUKABUMI DI DAKWA MELIWAT LEBIH 51 MANGSA !!!

Andri Sobaro atau Emon (Foto: Merdeka.com.

Pihak berkuasa bandar ini, polis serta Jawatankuasa Perlindungan Kanak-Kanak Indonesia (KPAI) mula melakukan siasatan kemungkinan suspek pedofilia Andri Sobaro atau Emon meliwat lebih 50 kanak-kanak.

INILAH HARTA KARUN PULAU NANGKA


Kerja-kerja pencarian harta karun oleh syarikat Smart Partnership International (M) Sdn Bhd di Pulau Nangka akhirnya membuahkan kejayaan apabila syiling emas pertama ditemui pada pukul 11.15 malam.[01/05/2014]

BLOGGER PR BIKIN 'LIWAT' DALAM KERETA WAKTU TENGAH MALAM, DITANGKAP JAIS ???!!!


TENGAH MALAM dingin.... gempak seantero alam Media Sosial apabila mendapat perkhabaran bahawa Blogger pakatan haramjadah yang sedia maklum TERKENAL, POPULAR DAN GLAMER, telah ditangkap khalwat oleh JAIS (Jabatan Agama Islam Selangor) ketika sedang 'beraksi' di dalam kereta.