Thursday 4 September 2014

DAVID TEO 'CURI' KERETA WAWA ZAINAL ???

David Teo Tak Faham Kenapa Aeril Besarkan Isu Kereta 'Curi'

BEBERAPA bulan lalu, peminat pelakon Wawa Zainal dikejutkan dengan kes ‘kecurian’ kereta model Suzuki Swift miliknya yang dimaklumkan menerusi akaun Twitternya.

PAS AKAN KEHILANGAN PENGUNDI CINA...... JIKA PRN SELANGOR ???

UGUT BUNUH PM DI STATUS FACEBOOK.. 'NURUL NIZAM' DIBURU POLIS...


Johor Bahru – Satu laporan polis dibuat di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Johor Bahru Selatan, di sini, hari ini, berkaitan status satu akaun laman sosial Facebook yang didakwa mengugut menembak Perdana Menteri dan Menteri Pertahanan serta individu tertentu dalam kabinet.

GAY MELAYU SUDAH HILANG 'KEMALUAN' !!!


NA'UZUBILLAH.... Inilah perangai kebanggaan remaja gay berbangsa Melayu dan beragama Islam tanpa segan silu berkongsi kegiatan dan gambar songsang kepada khalayak di laman sosial.... so sial !!!

PAS NAFI CALONKAN 3 EXCO UNTUK JAWATAN MB SELANGOR ... PULAK DAH !!!

alt

KUALA LUMPUR 4 Sept - PAS hari ini menafikan sekeras-kerasnya laporan portal The Star Online mengatakan parti tersebut menamakan tiga Ahli Mesyuarat Kerajaan Negeri (exco) bagi mengisi jawatan Menteri Besar Selangor menggantikan Tan Sri Khalid Ibrahim.

AWAS !!! 'VICKNESH' !!!


PUCHONG – Dipercayai sudah menipu lebih 20 mangsa dengan pelbagai modus operandi berbeza, seorang lelaki yang menggelar dirinya sebagai Vicknesh kini didakwa masih bebas serta licik menipu orang ramai untuk urusan jual beli kereta terpakai serta komputer.

'PAKAR PERLEMBAGAAN' YANG TAK FAHAM HAK KUASA SULTAN SELANGOR !!!


Berikut merupakan terjemahan kepada sebuah sanggahan yang ditulis oleh penulis yang menggunakan nama Seademon. Ia sebagai sanggahan kepada kenyataan Aziz Bari yang cuba memberikan gambaran salah kepada Hak Kuasa Sultan Selangor di dalam menentukan jawatan Menteri Besar.