Friday 30 December 2011

BEBASKAN ANWAR 901... KENAPA MAJLIS PEGUAM KUNCI MULUT..???Naib Ketua Pemuda UMNO, Datuk Razali Ibrahim mempersoalkan sikap berdiam diri Majlis Peguam terhadap rancangan pembangkang mahu mengheret rakyat menjadi pelindung kepada ketua pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim, yang menghadapi pertuduhan mahkamah, melalui kempen “Bebas Anwar 901”.

Majlis peguam perlu nyatakan pendirian......

Adakah semua kes yang diheret ke mahkamah seperti kes rogol dan bunuh, tertuduh akan buat perkara seumpamanya (buat perhimpunan sedangkan mahkamah belum membuat keputusan)...????


PENGARAH NFC DI TIPU..???Seorang ahli perniagaan bergelar “Datuk” mengaku tidak bersalah di Mahkamah Sesyen di sini

hari ini atas dua tuduhan menipu pengarah syarikat Nasional Feednot Corporations (NFC),

Datuk Dr. Mohd. Salleh Ismail berhubung perkhidmatan rundingan dan nasihat membabitkan

RM1.755 juta, November lalu.

Datuk Shamsubahrin Ismail memohon dibicarakan sebaik sahaja pertuduhan terhadapnya 

dibacakan di hadapan Hakim Ahmad Zamzani Mohd. Zain.

Tertuduh dibebaskan dengan ikat jamin RM300,000 serta seorang penjamin dan diperintahkan 

menyerahkan pasport kepada mahkamah sehingga kes selesai. - UTUSAN


RAHSIA KAMBING HITAM...!!!!!

BLOGGER GELOMBANG RAKYAT MEMBONGKAR SEMUA RAHSIA INI ....... • Ya. Memang KULI adalah kambing hitam yang ada agenda jahat sejak sekian lama. Dendam terhadap Tun M dan kuncu2 beliau masih belum dibalas. Sifat dendam KULI terhadap Tun M bermula sejak Almarhum Tun Abdul Razak mempelawa Bekas PM ini menyertai UMNO lagi. Bagi KULI, tindakan Tun Abdul Razak itu amat 'mengganggu' usahanya untuk menggenggam jawatan No. 1 Negara.  Menjelang tarikh keputusan Kes Liwat Anwar, Penyakit lama KULI yang cuba dihapuskan sedikit demi sedikit kini bertambah parah. KULI telah memulakan isyarat menggantikan tempat Anwar dengan memulakan serangan pertama menghina kepimpinan PM Najib Tun Razak.

  KULI secara terbuka menggunakan skrip yang sama membalun Najib sebagai Pemimpin yang tidak berdedikasi dan bakal menghancurkan pengaruh UMNO. Huh? Adakah beliau selama ini banyak mempengaruhi UMNO? KULI lah manusia durjana yang menjadi penyebab UMNO diharamkan.
  Baca seterusnya....KLIK DI SINI 

  *Difahamkan.... Ku Li adalah kunci kekuatan UMNO ketika merampas Kelantan dari PAS.  Malahan Ku Li juga dalang yang membenarkan PAS merampas kembali Kelantan dari UMNO.


  18SX ~ JANGAN TERPEDAYA SI GAGAK HITAM....!!!

  INI BUKAN KISAH HITAM METALIK YANG KELUAR DARI MULUT NKM HARI TU... TETAPI INI KISAH UNTUK PENGAJARAN AGAR ANDA (TERUTAMA WANITA) TIDAK TERPEDAYA DAN TERTIPU DENGAN CINTA SI GAGAK HITAM....

 • PETIKAN DARI MyMassa // menyebarkan entri ini atas permintaan pemilik blog...

  "Saya sudah banyak kali terbabit dalam operasi memberkas warga Nigeria. Bukan perempuan tempatan tubuh berisi sahaja menjadi mangsa, gadis cantik pun terkena. Bila ditanya mengapakah boleh begitu mudah terpikat dengan lelaki Nigeria? Dia menjawab, dia orang istimewa. Teman wanita dibawa balik ke rumah, di taburkan dengan kata-kata manis dan romantis. Sebelum melakukan hubungan seks, teman wanita dimandikan terlebih dahulu. Dipastikan kedua mereka berasa selesa dengan semburan minyak wangi. Selepas bersama, si lelaki akan mendukung manja teman wanitanya ke bilik mandi dan dimandikan sekali lagi. Melalui pengalaman, majoriti mangsa terjebak berbangsa Melayu dan India, Cina kurang," jelas rakan.

  Baca seterusnya di sini (http://www.mazidulakmal.com/2011/12/gadis-tempatan-dimandikan-oleh-lelaki.html).

  Jangan lupa baca yang ini juga (http://www.mazidulakmal.com/2011/12/kehidupan-penipu-di-malaysia-dan.html).

  *Ada persamaan tak dengan kisah Anwar Ibrahim???. 
  Menipu orang ramai pun rasa tak bersalah.

  ANWAR JANGAN HERET RAKYAT...!!!
  Datuk Seri Anwar Ibrahim diingatkan supaya menghormati sistem perundangan negara dan tidak 'mengheret' rakyat untuk terlibat dalam kes-kes berkaitan peribadi beliau.

  Menteri Pertahanan, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi berkata, perkara berkaitan perundangan dan kehakiman tidak seharusnya menjadi bahan politik atau polemik.

  ''Biarlah mahkamah yang menentukan keputusan. Kita tak harus bawa rakyat untuk terlibat dalam kes-kes mahkamah. Ahli-ahli politik yang menjadi ahli Parlimen, sama ada anggota Dewan Rakyat atau Dewan Negara adalah pembuat dasar dari segi perundangan.

  ''Jadi undang-undang itu harus dihormati sebelum kita meminta orang lain menghormati undang-undang. Saya tidak fikir undang-undang itu harus dibawa ke tepi jalan atau demokrasi dijadikan demonstrasi,'' katanya.


  Anwar akan jelajah satu Malaysia bagi menafikan perilaku seks yang akan diketahui umum

   pada 9 Januari 2012 ini. Jelajah akan bermula pada 3 Januari 2012.

  WAHAI RAKYAT MALAYSIA,

   USAH TERPENGARUH DENGAN PEMBOHONGAN DAJJAL BERNAMA ANWAR