Friday 8 March 2013

KENYATAAN MEDIA SAIFUL BUKHARIKENYATAAN MEDIA SAIFUL BUKHARI AZLAN

1. Saya berasa amat sedih dan dukacita dengan berita mengenai bapa saya. Saya sedih kerana bapa saya telah menjadi mangsa kerakusan politik makhluk bernama Anwar bin Ibrahim.

2. Demi Allah, Agama Bangsa dan Negara tercinta, Saya ingin tegaskan bahawa saya tidak sama sekali akan berganjak dengan dakwaan saya. Saya akan terus Istiqamah dan berpegang teguh pada dakwaan saya, segala keterangan saya di Mahkamah, juga sumpah laknat yang telah saya lafazkan, sehingga ke akhir hayat.

SI KITOL ANWAR IBRAHIM BERSAMA KONSPIRASINYA......

(Tanya sama Jijah, apa fasal fenin, nanti jawab Jijah, selalu kena pusing)

Salam 2 all.

Tanya sama Najib
apa pasal goyang
nanti jawab Najib
Sabah nak hilang! 

Lirik diatas adalah rangkap lagu yang sering dinyanyikan Anwar manusia rosak akhlak dalam hampir semua ceramah umum yang dihadirinya. Lagu itu dinyanyikan bukan sahaja di Sabah, tetapi di merata tempat termasuk di Semenanjung.

Selama ini kita kurang ambil peduli nyanyian itu, kerana dinyanyikan oleh orang yang meroyan nak ke Putrajaya. Namun "wamakaruwama karallah, wallah hukhoirul maakiriin - Anwar merancang tipu-daya, ALLah juga merancang, dan rancangan ALLAH mengatasi segalanya".

ANWAR IBRAHIM ARAH SUARAM BAYAR PEMBERONTAK SULU..???PORTAL KANADA PUN KATA DIA YANG JADI DALANG PENCEROBOHAN LANUN SULU!!!


Selepas portal dan media Filipina mendedahkan Anwar Ibrahim sebagai dalang kepada
 pencerobohan lanun-lanun Sulu pimpinan Jamalul Kiram III dan Nur Misuari, Anwar Ibrahim sebaliknya mengambil keputusan untuk menyaman UTUSAN MALAYSIA dan TV3 kerana memetik kenyataan daripada portal-portal berkenaan.

Ketua Umum PKR yang sedang terdesak itu tidak langsung berani mengambil tindakan terhadap portal-portal berkenaan meskipun secara jelas, portal-portal tersebut merujuk kepadanya. Bahkan menyebut namanya secara jelas, ANWAR IBRAHIM.

KARUNG GUNI ANWAR BERJAYA BUAT BAPA SAIFUL U-TURN 360 DARJAHAgak nya ni photoedit jugak agak nya.
Atau pun ini semua kerja UMNO
Tiap kali dia datang bawak karung guni,mesti ada yg terjadi
Dia jumpa sulu, pencerobohan jadi
Dia jumpa Australia, ganguan SPR terjadi
Dia jumpa Bekas Jeneral , semua masuk PKR
Dia jumpa bapak Saiful......


Saiful Bukhari Azlan mendakwa bapanya, yang pagi tadi mendedahkan anaknya telah dipergunakan oleh pembantu khas pemimpin kanan negara untuk membawa kes liwat kedua ke atas Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim, "diperguna" oleh pihak-pihak tertentu.

WANG RM 1 JUTA BERJAYA UBAH PENDIRIAN BAPA SAIFUL BUKHARI....!!!!


KENYATAAN KELUARGA SAIFUL (sebarkan)

Keluarga Saiful Bukhari memberitahu bahawa bapanya hilang sejak 3 minggu yang lalau selepas mengalami masalah kewangan dan masalah keluarga.

Bapa Saiful juga dikatakan pernah mengugut beberapa pemimpin Umno untuk mendapatkan wang perbelanjaan dan apabila tidak dihiraukan Azlan Mohd Lazim hilang dan tiba-tiba muncul dipentas parti keadilan Rakyat bersama Ahli Parlimen Sungai Petani Johari Abdul yang merupakan penyokong tegar Anwar Ibrahim.

BERMULANYA KERUNTUHAN DINASTI ANWAR IBRAHIM.....


Surat di atas telah disebarkan oleh laman web Malaysia Today, milik penulis pengecut yang sakit jiwa, iaitu Raja Petra Kamaruddin. Jangan ditanya kenapa dan bagaimana web beliau mendapat surat tersebut kerana jika ianya RPK, ia pasti dijayakan dan jika ianya tidak benar, ia pasti akan direka-ciptakan. 

Walaupun surat ringkas tersebut memperlihatkan sipenulis sebagai menyebelahi Anwar, tetapi ia jelas bertujuan untuk menjatuhkan keseluruhan keluarga Anwar sekali gus. Penulisnya nampaknya dengan sengaja cuba menimbulkan keraguan mengenai hubungannya dengan Anwar yang terkenal sebagai biseksual tersohor. Penulisnya juga tanpa berselindung memuji Azmin untuk menobatkan Azmin sebagai satu-satunya pemimpin yang layak menerajui PKR.

PENGORBANAN KAMI HANYA LAYAK UNTUK DI HINA.....???


ORG AWAM :
Kami bekerja waktu pejabat.
jika rajin buat overtime.
gaji kami besar.
cuma perlu beri komitmen terbaik.
kami sentiasa bersama keluarga.
hari perayaan kami sentiasa ada.

TENTERA :
Kami bekerja 24 jam sehari.
kalau malas baru kami dapat lelap ayam.
gaji kami kecil xsetanding sijil n masa perkhidmatan.
waktu perayaan jika ada belas kasihan dari pegawai atasan.
tapi kami kena bagi komitmen terbaik,kena korbankan mentaliti kami,korbankan nyawa kami,korbankan kasih sayang kami........

NUR MISUARI TIADA PENGARUH DALAM MNLF...???


Barisan Pembebasan Kebangsaan Moro (MNLF) mengutuk keras keganasan yang dilakukan pengganas Sulu di Lahad Datu dan Semporna di Sabah, kata pengerusinya Muslimin Sema.

Muslimin, yang dilantik sebagai pengerusi badan pembuat keputusan tertinggi pertubuhan itu, Jawatankuasa Pusat MNLF, pada 2008, berkata Nur Misuari hanya seorang anggota biasa jawatankuasa itu dan tidak mempunyai pengaruh dalam MNLF.

BINI SULTAN SULU AKUI MAYAT DALAM KUBUR BESAR ADALAH PENGIKUT LAKI DIA....!!!!


Awal hari ini Pakar Forensik Unit Amal PAS yang mempunyai 'kepakaran' tahap CSI (ehemmm..!) telah mendedahkan kononnya 9 mayat dalam lubang besar yang ditemui dalam Ops Daulat Lahat Datu adalah mayat anggota polis Malaysia. Lihat di sini .....

Tetapi hari ini... bini Sultan Sulu dengan berterus-terangnya telah mengakui bahawa mayat-mayat tersebut adalah merupakan pengikut-pengikut kesultanan itu yang terkorban di dalam pertempuran di Lahat Datu....

Sekarang... pakatan haram jadah Penipu Rakyat...apa kau rasa...???? oren kaaa.... hijau kaaaa...!!!!!!

Ikuti seterusnya.....