Monday 20 January 2014

MAYAT WARGA MALAYSIA TERBUNUH DALAM SERANGAN BERANI MATI, DIJANGKA TIBA DI TANAHAIR MINGGU INI

Rakyat News

KUALA LUMPUR 20 Nov  -  Mayat Dr Gnanathurai Nagararaja, rakyat Malaysia yang terbunuh dalam serangan berani mati di sebuah restoran di Kabul, Afghanistan pada Jumaat, dijangka tiba di tanah air pada Rabu atau Khamis ini.

KENYATAAN AKHBAR JEPUN MENGENAI PENGUSIRAN ANWAR


プレスリリース 
入国管理局、成田、日本。 

成田空港謝罪で勤務中の役員を代表して可能な外部の人々が私たちの国に入ることにするわけではありません。 

それは、人々のセキュリティと私たちの国以外の者を受け入れるか、拒否するように私たちの権利です。私たちは自身の理由を持って、彼は私たちの行動に異議を唱える権利はないものとします。 

最終決定権、TIME MIRROR MYSELF。私たちはあなたの愚かKAHを覚えていますか? 

ありがとう。 

RANKING SEMASA BLOG PRO-KERAJAAN

Kedudukan Semasa Blog Sahabat SGB Sehingga 20/1/2014

Slide1

NGA KOR MING GERAKKAN JENTERA SERANG PERDANA MENTERI !!!


NGA KOR MING dikatakan sedang menggerakkan jentera untuk memberikan sokongan kepada Lee Khai Loon yang dibelasah teruk oleh orang Melayu kerana terlalu biadap kerana menghina Perdana Menteri, YAB Datuk Seri Najib baru-baru ini.

DATUK LEE CHONG WEI 'GANTUNG RAKET' HUJUNG 2014 ...???

Rakyat News

KUALA LUMPUR, 20 Jan - Pemain nombor satu dunia Datuk Lee Chong Wei mungkin akan 'menggantung raket' untuk bersara dalam sukan badminton pada penghujung Disember ini sekiranya prestasinya tidak berada pada tahap terbaik.

CURI CINCIN RM 5.2 JUTA - 3 WANITA WARGA ASING DIBURU POLIS


KUALA LUMPUR : Susulan kes kehilangan cincin bernilai RM5.2 juta di ibu negara, Khamis lalu, Polis Diraja Malaysia (PDRM) bekerjasama dengan polis antarabangsa (INTERPOL) bagi mengesan tiga wanita dan seorang budak perempuan dipercayai warga asing bagi membantu siasatan kes itu.

PERGADUHAN KETIKA PERARAKAN THAIPUSAM, LELAKI PEKERJA KILANG MAUT DITIKAM


ANGGOTA paramedik memeriksa Sivakumaran yang ditikam dalam pergaduhan semasa menyertai perayaan Thaipusam di Jalan Pasar, Sungai Petani malam kelmarin. Gambar kecil, Sivakumaran.

KENAPA ANWAR IBRAHIM DILARANG MEMASUKI JEPUN ...???

Rakyat News


KUALA LUMPUR 20 Jan - Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim dilarang memasuki Jepun pada hari Ahad dan mengecam layanan yang diberikan oleh para pegawai di Lapangan Terbang Antarabangsa Narita, Tokyo.