Sunday 16 November 2014

SIAPA PEMAIN BOLASEPAK BERPROFIL TINGGI DI TANGKAP KHALWATPemain bolasepak berprofil tinggi ditangkap khalwat ??? Sebenarnya perkara ini berlaku sudah agak lama, iaitu ketika peminat bolasepak tempatan masih lagi dengan demam Piala Malaysia, ketika itu saingan baru memasuki fasa suku akhir. Penulis sengaja tidak mahu mendedahkannya ketika itu kerana tidak mahu ia menganggu kerancakkan saingan Piala Malaysia.

PELIK : PEMBEDAHAN MENGELUARKAN BELUT DARI PERUT SEORANG LELAKI


Dunia maya kali ini  kembali dihebohkan dengan tersebarnya video yang memperlihatkan pasukan doktor yang sedang mengeluarkan seekor belut berukuran panjang 125 sentimeter dari dalam perut seorang lelaki.

WARGA EMAS MAUT PEROMPAK RENTAP RANTAI LEHER

Imej google
GUA MUSANG : Seorang wanita warga emas maut selepas tiga perompak bersenjatakan parang merentap rantai emas di lehernya di rumahnya di Kampung Lembaga, di sini awal hari ini.

MILITAN IS PENYEMBELIH WARTAWAN SENEGARA CEDERA KUBU DIGEMPUR


ANGGOTA kumpulan militan Negara Islam (IS) warga British, Jihadi John yang telah menyembelih dua warga senegaranya dan dua warga Amerika Syarikat (AS) dilaporkan cedera akibat serangan udara yang dipimpin AS di utara Iraq.

PENYAMUN PUTUS TANGAN KANAN DITETAK TUAN RUMAH


SEREMBAN : Seorang penjenayah putus tangan kanan akibat ditetak oleh tuan rumah yang dicerobohinya di Taman Sikamat Utama di sini, awal pagi tadi.

PADAH URUT UNTUK BESARKAN PAYUDARA .....

Semua wanita pastinya menginginkan bentuk Buah Dada yang cantik dan berukuran besar. Bahkan keinginan ini sehingga membuat ramai wanita  nekad menggunakan cara segera iaitu pembedahan plastik. 

Namun, di antaranya ada juga yang menggunakan cara tradisional dengan menerima perkhidmatan untuk memperbesar payudara tanpa melalui  proses pembedahan.