Tuesday 8 April 2014

( FOTO ) : ORANG RAMAI BERJAYA BERKAS PERAGUT SELEPAS MERAGUT !!!


Kejadian ragut dikatakan telah berlaku di hadapan SMJK Nan Hwa, Sitiawan.

TOPLESS FRIDAY BEACH PARTY DIBATALKAN !!!!... DIBATALKAN FAHAM TAK ???!!!!!


KUALA LUMPUR 8 April :

Tindakan Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor yang membatalkan penganjuran "Topless Friday Beach Party" yang dilihat boleh merosakkan akidah amat dihargai.

SUAMI BERANG TEMUI ISTERI MABUK SEPARUH BOGEL DALAM KERETA SELEPAS SEKS DENGAN 2 LELAKI


KUALA LUMPUR : 

Kedegilan seorang isteri meminum minuman keras membawa padah apabila dia dibelasah suaminya di hadapan pejabat lelaki berkenaan di Subang Jaya, di sini, kelmarin.

MB MUNGKIR JANJI, BEKAS WANITA SIMPANAN TUNTUT RM 3 JUTA !!!


Pada tahun lepas MB telah memberi RM800,000 kepada ahli perniagaan (bekas wanita simpanan) tersebut dan bakinya sebanyak RM2.2 juta akan dibayar kemudian. Siapakah MB tersebut dan siapakah bekas perempuan simpanan beliau....???!!!

PENYAKIT SIFILIS DI BAHAGIAN TUBUH ANDA...............


KENAPA dengan wajah pada gambar di atas?

SIFILIS yang juga disebut sebagai 'raja singa' adalah satu penyakit kelamin yang sangat menakutkan dan mudah berjangkit.  Penyakit ini disebabkan oleh hubungan seks bebas dengan berganti-ganti pasangan.  Apabila telah dijangkiti maka akibatnya sungguh mengerikan kerana sifilis boleh merebak dan menjangkiti bahagian badan yang lain dan tidak terhad hanya di alat kelamin sahaja. 

TIMBALAN MENTERI DISERANG RBA ???


Terdapat pihak yang sengaja memutarbelitkan kenyataan menteri atau timbalan menteri untuk membangkit sesuatu isu agar menyemarakkan amarah rakyat terhadap kerajaan.

Dalam hal ini, ada pihak yang cuba pemimpin memburukkan imej dan kredibiliti Timbalan Menteri Dalam Negeri Datuk Dr Haji Wan Junaidi Tuanku Jaafar sehingga menggesa beliau meletak jawatan.

APA SUDAH JADI KEPADA TABUNG LAHAD DATU PEMUDA PAS ???


Masih ingatkah anda kepada peristiwa Lahad Datu ? Saya yakin semua orang masih ingat, dan yang paling kita tidak lupa adalah tindakan Pemuda Pas pada waktu itu mengutip derma atas nama Tabung Perajurit Tragedi Lahad Datu, tetapi wangnya dimasukkan ke dalam akaun Pas. Tidak sepertimana yang dilakukan Media Prima dimana Tabung Wira Lahad Datu yang dikutip mereka dimasukkan ke dalam akaun khusus atas nama berkenaan. 

TERKENANG SAMY VELLU ... KAH! KAH! KAH!


Samy Vellu akhirnya dengan rasminya meletakkan jawatan presiden MIC yang paling lama dipegang sepanjang hayatnya, iaitu h ampir 31 tahun. Malaysian Insider ada ceritanya, di sini. Berterus terang, saya akan merinduinya terutamanya kenyataan- kenyataan lawaknya yang dibuat sepanjang tahun. Seperti Perdana Menteri kita sebut dalam persidangan BN 2010, “Kita akan rindu pada Samy Vellu kerana beliau menambah banyak warna,kadang- kadang terlalu banyak warna”. 

SUAMI ISTERI HINA NABI MUHAMMAD SAW DIHUKUM MATI


Di Islamabad, Pakistan, sepasang suami isteri yang beragama Kristian dijatuhkan hukuman mati kerana menghina Nabi Muhammad SAW. Tetapi di Malaysia.... usahkan menghina Nabi Muhammad SAW... menghina Allah SWT pun lepas bebas...setakat diambil keterangan jahh!!!!

PENINJU JELITA WANITA JEPUN TIBA-TIBA MENGOYAK BAJUNYA DI DEPAN KHALAYAK !!!


Tomomi Takano mungkin belum dikenali diperingkat global, tetapi namanya semakin popular di Jepun sebagai seorang peninju wanita yang bukan sahaja hebat, malah memiliki wajah dan tubuh yang jelita.

BEKAS PEMAIN ARSENAL JADI PEMBERONTAK DI SYRIA ???


SEORANG pemberontak di Syria mendakwa dia merupakan bekas pemain Arsenal yang membesar bersama bintang Real Madrid, Cristiano Ronaldo.