Monday 28 September 2015

MISTERI KEMUNCULAN KAPAL SELAM TENTERA AUSTRALIA DI PENANG PORT TERJAWAB


KUALA LUMPUR: Penumpang feri Pulau Pinang hari ini dikejutkan dengan kemunculan sebuah kapal selam tentera Australia di perairan negeri itu, pagi tadi.

GEMPAR! KAPAL SELAM TIBA-TIBA MUNCUL DI LALUAN FERI PENANG PORT !


Ramai penumpang Feri di P.Pinang pagi ini terkejut dengan kehadiran sebuah kapal selam yang terapung di antara laluan Feri berhampiran dermaga Pelabuhan Penang Port.

KES GANGGUAN SEKSUAL - PENYANYI TEGAR, SUFI (AF 2015), BLOGGER DAN SEORANG INDIVIDU LAIN BAKAL DI SAMAN BEKAS PENGURUS TEGAR

Tegar  Sufie

PETALING JAYA: Bekas pengurus kepada Tegar Septian iaitu Muhammad Arif Dollah mendedahkan usaha penyanyi cilik itu untuk menjatuhkannya dengan tuduhan gangguan seksual tidak berhasil apabila pihak polis di Singapura menutup kes berkenaan.

HANYA KERANA TUDUNG AIDIJUMA..... RELA BIARKAN ANAK TIDUR TERGELEMPANG ATAS LANTAI ???


Bila ditegur.., nanti dikatakan kita sibuk atau dengki dengan bisnes dorang yang kononnya maju bagai tu.. Tapi itulah... korang tengok la sendiri perangai mak yang sanggup biar anak tergelimpang tidur atas lantai hanya sehelai tudung yang kononnya eksklusif sangat...

SAIFUL NANG TIDAK TUNAI HAJI TAHUN INI TAPI FITNAH TANAH SUCI ADA RUMAH PELA*UR !!!
Ramai rakyat Malaysia beranggapan apabila Saiful Nang memuat naikkan status facebooknya tentang kewujudan pelacur di Tanah Suci, mereka ingat Saiful Nang sekarang ini berada di Tanah Suci mengerjakan Haji. Rupanya beliau merapu sempena ambil tempo musim Haji tahun ni.

TRAJEDI REMPUHAN DI MINA - SEORANG JEMAAH HAJI MALAYSIA TERKORBAN... AL-FATIHAH....

37959.jpg

Seorang jemaah haji dari Malaysia dibawah kelolaan Tabung Haji (TH) disahkan meninggal dunia dalam insiden rempuhan jemaah di Mina yang berlaku pada Khamis lalu.

BEKAS TIMBALAN MENTERI PERTAHANAN DITEMUI SELAMAT


KUALA LUMPUR: Bekas Timbalan Menteri Pertahanan, Datuk Seri Dr Abdullah Fadzil Che Wan, yang dilaporkan hilang di Bukit Tunku di sini, kira-kira jam 11 pagi semalam ditemui selamat.