Monday 21 September 2015

STATUS 'Puiiiiiiiiiiii !' DARI SEORANG LELAKI YANG VIRAL DI MEDIA SOSIAL MELEBIHI 10K PERKONGSIAN


STATUS seorang pengguna Facebook, Eddie Putera, yang menceritakan perihal ‘tidak sukanya’ kepada orang Cina dan India di Malaysia menjadi viral di media sosial berikutan perkongsian yang diterimanya lebih dari 10,000 dalam masa kurang dua hari.

KERJAYA BARU PENYERANG BOLASEPAK SABAH SELEPAS KEMALANGAN NGERI


Pada 6 Julai lalu merupakan detik hitam dalam hidup Penyerang Sabah Rozaimi Abd Rahman setelah terlibat dalam kemalangan ngeri.

2016 NILAI BR1M AKAN DITAMBAH ???Walaupun sekarang ini ekonomi negara masih lagi tidak stabil dan terumbang-ambing.. Mana dengan masalah kejatuhan nilai mata wang lah, krisis itu ini! Tapi itu sedikit pun tidak menjejaskan ekonomi negara… Tambahan pula negara masih lagi mampu untuk melunaskan saki baki bayaran peringkat akhir Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) tahun ini mulai esok.

(VIDEO) :CRISTIANO RONALDO BAWA ANAK PELARIAN SYRIA MENGIRINGINYA MASUK KE STADIUM


Terdahulu viral dimedia sosial satu rakaman video seorang jurugambar wanita Hungary menahan dengan kaki seorang pelarian Syria yang mendukung anaknya sampai terjatuh telah menerima kecaman hebat orang ramai diseluruh dunia.

SUAMI UMMI AIDA DITANGKAP SEBAB SABOTAJ NEGARA ???


Tun Mahathir Mohamad mendakwa, sekiranya negara seperti Switzerland, Britain dan Amerika mendapati Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak bersalah melakukan pengubahan wang haram, beliau boleh disaman dan ditangkap.

KENAPA TUN M SANGGUP GUNAKAN YAHUDI UNTUK JATUHKAN PEMIMPIN ISLAM MALAYSIA ???


Tun Mahathir Mohamad mendakwa, sekiranya negara seperti Switzerland, Britain dan Amerika mendapati Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak bersalah melakukan pengubahan wang haram, beliau boleh disaman dan ditangkap.

POLIS BURU DUA LELAKI INDIA BANTU KES BUNUH KEVIN MORAIS

polisi20.transformed_0.jpg 
Polis menyiarkan dua gambar individu yang kini sedang dicari bagi membantu siasatan berhubung pembunuhan Timbalan Pendakwa Raya, Kevin Anthony Morais, sebentar tadi.

THT JUARA PIALA TNB 2015 TEWASKAN KLHC


KUALA LUMPUR: Juara Liga Hoki Malaysia (MHL) 2015, pasukan Terengganu Hockey Team (THT) menutup tirai musim ini dengan bergaya selepas muncul juara Piala TNB, malam tadi.