Saturday 9 May 2015

WAJAH-WAJAH PENDEPOSIT 'TERBESAR' TABUNG HAJI KELUARKAN SEMUA WANG TANDA PROTES .. KIH! KIH! KIH!


ADMIN gosok beberapa kali mata yang tidak gatal. Benarkah jumlah wang yang mereka nyatakan ini? Beberapa kali jugak try zoom, mana tahu jika tidak nampak 0 (kosong) berderet di belakang angka tu.. Ha ha ha..  Baru beberapa kerat je yang protes ni... bagaimana agakanya jika ramai lagi pendeposit 'terbesar' seperti mereka itu melakukan tindakan yang sama.... Mau bangkrap Tabung Haji gamaknya !!! Kih! Kih! Kih!

KELUARGA ALLAHYARHAMAH DATIN HABIBAH MAHUKAN RUANG PROVASI

Gambar yang  dimuat naik oleh Datuk Dr. Hasrul Sani Mujtbar di facebook miliknya berserta kapsyen ‘All set to fly off to Gilgit. Only for the brave hearts…hehehe’ atau dalam bahasa Melayu bermaksud ‘Semua bersedia untuk berlepas ke Gilgit. Hanya untuk mereka yang berani… hehehe’.

BATU PAHAT: Keluarga kepada isteri Pesuruhjaya Tinggi Malaysia ke Pakistan, Datin Habibah Mahmud memohon semua pihak terutama pihak media supaya memberi ruang privasi kepada mereka dan memahami situasi kesedihan yang mereka sedang hadapi.

FITNAH - GADIS MAHU JALAN BOGEL DARI PRESINT 1 KE KLCC JIKA PR MENANG PRK PERMATANG PAUH


SEORANG wanita bertudung menyatakan sekiranya keputusan Pilihan Raya Kecil (PRK) di Permatang Pauh berpihak kepada Pakatan Rakyat, dia akan berjalan bogel dari rumahnya hingga ke Kuala Lumpur City Centre (KLCC).

TABUNG HAJI CADANG JUAL SEMULA TANAH DI TRX


KUALA LUMPUR, 9 Mei – Lembaga Tabung Haji yang bercadang untuk menjual tanahnya di Tun Razak Exchange (TRX) telah menerima tiga tawaran daripada pihak yang berminat membeli tanah tersebut.

APA ITU 'BETING BERAS BASAH'


1. Lokasinya terletak di Kuala Sungai Perak dalam kawasan Bagan Datok, Perak.

2. Merupakan tempat pertabalan Sultan Perak semenjak dari zaman Sultan Muzaffar Shah 1, Sultan Perak yang pertama yang ditabal pada tahun 1528.

3. Setiap bakal Sultan yang akan menduduki takhta negeri Perak dimestikan menjejakkan kaki diatas beting pasir.

Catatan dan pengalaman peribadi pembentang......................