Thursday 8 November 2012

SAHIH..!!! LUBANG HIDUNG FUZIAH TORON AKAN TERPERONGOR..!!!

Sebelum ke entry seterusnya, lihat dulu video berikut :
PEMBANGKANG KECUNDANG DI KILANG LYNAS.........

KUANTAN -- Kilang Lynas Advanced Material Plant (LAMP) Khamis dibenarkan beroperasi selepas Mahkamah Tinggi di sini menolak permohonan injunksi interim ke atas Lesen Operasi Sementara TOL) oleh tiga penduduk Kuantan.

JALAN INI DIKATAKAN PALING CURAM DI DUNIA......

Baldwin Street, terletak di bahagian pinggir bandar Dunedin di selatan New Zealand, merupakan pemegang rekod dunia Guinness sebagai jalan paling curam di dunia.

Ia terletak di pinggir North East Valley, 3.5 kilometer di timur laut pusat bandar Dunedin. Pada tahap maksimum, kecerunan Baldwin Street adalah kira-kira 1:2.86 (19 ° atau 35%) – iaitu, untuk setiap 2.86 meter perjalanan secara mendatar, ketinggian akan meningkat sebanyak 1 meter.

TU DIA....!!! PENDATANG ASING DAPAT KAD PENGENALAN...!!!

Beberapa hari yang lepas, top blogger pembangkang menyiarkan satu berita palsu bahawa ada program memberi kad pengenalan kepada pendatang asing.


APA MOTIF GURU DAN PIHAK SEKOLAH PAKSA PELAJAR PINTAR MENGAKU BERZINA....???

Apa yang teman faham adalah, sesebuah sekolah yang mempunyai pelajar pintar, pasti akan menyayangi pelajar tersebut. Malah jika pelajar itu ingin berpindah, kebiasaannya akan diminta memikirkan dulu hal tersebut. Tetapi berlainan dengan kes seorang pelajar pintar di sebuah sekolah menengah di Pendang ini....

Sekadar gambar hiasan

Seorang pelajar tingkatan 4 mendakwa dibuang sekolah kerana dituduh mengadakan hubungan seks dengan guru sandaran Bahasa Inggeris. Pelajar itu juga mendakwa  dipaksa beberapa guru sekolah itu supaya membuat surat pengakuan mengadakan hubungan seks dengan guru berusia lingkungan 20-an itu.

KAHWIN TERLALU CEPAT PUNCA CERAI CHEF RIZ DAN ANA...???

Perkahwinan Chef Riz dan Ana Dahlia pada 1 Disember tahun lepas di Taiping, Perak hanya tinggal kenangan.

Chef selebriti, Chef Riz, mengesahkan kebenaran desas-desus yang tersebar luas ketika ini bahawa dia sudah pun bercerai dengan isterinya, pelakon Ana Dahlia.

HUTAN DI BAWAH PADANG PASIR..???Dashyat sungguh ciptaan Allah S.W.T . Di Maghribi terdapat sebuah hutan di bawah tanah tengah padang pasir. Bayang kan di bawah tanah hutan yang penuh dalam kegelapan, adakah terdapat penduduk tanpa cahaya berbeza di luar, Mungkin ada penduduk sebab pohon-pohon di hutan bawah tanah ini subur seperti biasa di luar.


BETUL KE HANTU....???

IMEJ seorang wanita berambut panjang (dalam bulatan) yang dirakam dengan telefon bimbit oleh seorang jururawat ketika kerja-kerja penyelenggaraan lif di sebuah hospital swasta di Melaka baru-baru ini.

MELAKA – Seorang jururawat terkejut setelah dia merakam imej lembaga wanita di hadapan lif sebuah hospital swasta di sini 25 Oktober lalu.