Wednesday 15 April 2015

PENJELASAN MENGENAI APA ITU POTA ???


POTA atau Prevention of Terrorism Act (Akta Pencegahan Keganasan) bukanlah di gubal bagi menangani isu hasutan tetapi isu aktiviti pengganasan yang mana isu aktiviti ini adalah telah dimaktubkan di dalam undang2 substantif yg lain termasuklah Bab VI dan Bab VIA di dalam Kanun Keseksaan.

(VIDEO) - GADUH LEPAS KEMALANGAN, APEK TUA PECAH KEPALA ???Bila kita memandu kenderaan, tak kira sama ada sekecil-kecil kenderaan sehinggalah ke sebesar-besar kenderaan, apa yang diharapkan dan didoakan adalah agar semuanya selamat, selamat perjalanan pergi dan selamat perjalanan pulang hingga ke rumah.

AIDANA BAIZIEVA PUNCA HELIKOPTER MELETUP DAN TERHEMPAS ???

Aidana Baizieva

Data daripada alat perakam suara kokpit (CVR) menunjukkan wanita yang dikenal pasti sebagai teman kepada juruterbang helikopter malang itu turut terlibat dalam mengendalikan pesawat itu.

KURANG AJAR.... CELUPARNYA MULUT GUAN ENG KATA WANITA MELAYU RASIS DAN JAHAT !!!


Ketua Menteri, Lim Guan Eng berhadapan saman fitnah ekoran menggelarkan Ketua Pembangkang Dewan Undangan Negeri (DUN) Pulau Pinang, Datuk Jahara Hamid sebagai 'nenek rasis dan jahat' dalam satu kenyataan akhbar pada Disember 2013.